Kreativ

ŠTÍTEK: Losiná

Extra Band Revival zve fanoušky na své narozeninové koncerty.

Extra Band revival si zahraje k narozeninám

Měla to prý být záležitost na dva roky, avšak protáhla se. Kapela Extra Band revival slaví tento měsíc 20 let své existence a pro sebe i své fanoušky připravila několik narozeninových koncertů.

Ilustrační foto

Čtvrtek je plný fotbalu

Rokycansko – Třináctý červnový den (nebo spíše odpoledne a podvečer) je na Rokycansku o mistrovské kopané. Uskuteční se hned čtyři zápasy.

Losiná

Jak jsme žili: Losiná

Losiná - V pátek pokračuje seriál Deníku, v němž nahlížíme do historie našich měst, obcí, spolků a institucí. V tomto díle přinášíme historické fotografie z obce Losiná na jihu Plzeňska.

Ilustrační foto

Křižovatku čekají úpravy

Plzeňský kraj - Smutné prvenství patří Plzeňskému kraji v hodnocení nejrizikovějších míst dopravní nehodovosti.

5. ročník traktoriády ve Zdeslavicích

Zdeslavická traktoriáda přilákala mnoho diváků

Zdeslavice - Již pátý ročník Traktoriády uspořádali 8. záři dobrovolní hasiči ve Zdeslavicích. Při organizaci závodu jim pomohli kolegové ze Zbraslavic, dobrovolníci ze Zdeslavic a okolních vesnic.

Ilustrační foto

Výzva. Zkuste Radoušovo bloudění

Losiná – Jezdíte na horském kole, máte smysl pro orientaci a nebojíte se výzev? Tak pro vás je určen zimní orientační závod Radoušovo bloudění, jehož třetí ročník se v sobotu koná v Losiné u Plzně.

Ilustrační foto.

Vánoční servis pro Plzeňsko

Plzeňsko - Přinášíme přehled akcí nejen s vánoční tematikou, ale i lékařské pohotovosti nebo provoz MHD během vánočních svátků na Plzeňsku.

Bystřická traktoriáda 2017

FOTOGALERIE: V Bystřici závodily traktory

Bystřice nad Úhlavou – Sedmačtyřicet závodníků v devíti kategoriích se utkalo v sobotu na devátém ročníku Bystřické traktoriády. Pořadatele sice vystrašilo páteční večerní počasí, nakonec byli ale s návštěvou několika stovek diváků spokojeni.

Ilustrační foto - fotbal

Okresní přebory znají program nového ročníku

Plzeňsko – Letní přípravy se blíží ke svému vrcholu a je již jasno i o rozlosování nadcházejícího ročníku fotbalových okresních přeborů na severním i jižním Plzeňsku. Kdo naváže na Kozolupy a Losinou a posune se do vyšší soutěže?

Ilustrační foto.

Na jihu znají mistra! Losiná postupuje

Losiná – Do konce soutěže zbývají ještě tři kola, ale už teď je jasné, že triumf si v letošní sezoně okresního přeboru Plzeň-jih připíší fotbalisté Losiné. V příštím ročníku si tak zahrají I. B třídu.

Ilustrační foto.

Šťáhlavy chtějí vlastní pitnou vodu. Vrt na Svidné je nadějný

Šťáhlavy – „Když všechno půjde dobře, myslím si, že do dvou let bychom mohli mít svoji vodu," říká starosta Šťáhlav Václav Štětina. Obec se totiž chystá dát sbohem vodárně – může, neboť nejspíš našla vlastní zdroj, který bude dost vydatný pro Šťáhlavy i Šťáhlavice, jež k nim patří.