Kreativ

ŠTÍTEK: Losiná

Obecní úřad v Losiné se za několik měsíců změní k nepoznání. Prochází totiž důkladnou rekonstrukcí. V těchto dnech se mění na budově okna

Úřadují v bojových podmínkách

LOSINÁ - Budova Obecního úřadu v Losiné prochází v těchto dnech rekonstrukcí. Celá stavba vyjde na 1,5 milionu korun, 220 tisíc korun se představitelům obce podařilo získat formou dotace od Krajského úřadu Plzeňského kraje. „Objekt už zdobí nová střecha, teď se mění okna, pak přijde na řadu zateplování budovy a budeme dělat i fasádu. Nakonec nás čeká malování,“ uvedl včera starosta Losiné Václav Nekola.

Holýšovský předseda Karel Králík na plzeňském fotbalovém aktivu

Krajské fotbalové soutěže jsou nalosovány

PLZEŇ - Na středečním losovacím aktivu v Plzni byla okresním zástupcům v krajských soutěžích přidělena čísla, podle kterých budou sestaveny rozpisy. Ve kře samozřejmě bylo i několik týmů z Domažlicka.

Postřekov doma podlehl Losiné 1:4. Jediný gól vstřelil Jan Pfeifer (s míčem).

Postekov vysoko prohrál

POSTŘEKOV - Jen velmi malou šanci na udržení v I. A třídě mají Postřekovští po prvním barážovém utkání, ve kterém vysoko podlehli na domácí půdě Losiné.

K uzavírce ve směru ze Štěnovic na Útušice přibyla další,  tentokrát na Plzeň–Černice

Cesta ze Štěnovic do Plzně se komplikuje

JIŽNÍ PLZEŇSKO - O několik kilometrů navíc si najedou řidiči cestující ze Štěnovic do Plzně. Přestože z kruhového objezdu u Štěnovic vedou čtyři cesty, delší dobu budou průjezdné pouze dvě z nich – na Štěnovice a na Vysokou.