Kreativ

ŠTÍTEK: ATP World Tour Finals

Del Potro zaskočil ve finále turnaje v Basileji světovou jedničku a domácího miláčka Rogera Federera.

Del Potro rozesmutněl Federera a 'ukradl' mu basilejský trůn

Basilej/Valencia - Švýcarský tenista Roger Federer šestý titul z turnaje v rodné Basileji nezískal. Ve finále podlehl v duelu dvou nejvýše nasazených hráčů Juanu Martínu del Potrovi z Argentiny za dvě hodiny a 45 minut 4:6, 7:6 a 6:7. Ve Valencii naopak domácí tenista uspěl. Ferrer zdolal v posledním mači turnaje Dolgopolova ve třech setech.

Rafael Nadal v duelu proti Čechovi Lukáši Rosolovi.

Nadal vynechá kvůli zdravotním problémům i Turnaj mistrů

Paříž - Španělský tenista Rafael Nadal stále odkládá návrat na kurty po zranění kolena. Ve čtvrtek se ze zdravotních důvodů odhlásil z turnaje série Masters v Paříži, který začne v pondělí, i z následného Turnaje mistrů v Londýně.

Tomáš Berdych

Berdych prohrál v semifinále v Šanghaji 3:6, 4:6 s Djokovičem

Šanghaj - Český tenista Tomáš Berdych do finále turnaje série Masters v Šanghaji nepostoupil. V semifinále prohrál 3:6 a 4:6 se Srbem Novakem Djokovičem, jemuž podlehl v jedenáctém vzájemném duelu podesáté. Druhým finalistou je obhájce titulu Andy Murray, jenž v semifinále vyřadil světovou jedničku Rogera Federera.

Tomáš Berdych v českém olympijském domě odpovídá na dotazy novinářů.

Berdych má zlatou tašku s panoramatem Londýna

Londýn - Speciální série tašek na rakety mají tenisté na olympiádě. Petra Kvitová má hnědou z buvolí kůže, Tomáš Berdych si bude 'nádobíčko' na zápasy nosit ve zlaté tašce, na které je v černé barvě vyvedené panorama Londýna a nápisy hodně štěstí, ale ten český zrovna chybí.

Turnaj mistrů světa v kolové v Šitbořicích.

Turnaj mistrů: úřadující světoví šampioni chybí

Šitbořice, Brno – Turnaj mistrů bez úřadujících mistrů. Účast světových šampionů v kolové při tradičním šitbořickém setkání v posledních letech upadá. Nejinak je tomu i letos, kdy se v sobotu odpoledne proti sobě postaví celkem šest párů.

Ilustrační foto

Melichar a Plašilová přivezli medaile z Turnaje mistrů

Trutnovsko - Na historicky první konfrontaci mistrů a mistryň jednotlivých krajů naší země se sjeli aktéři na Hanou. Právě tam totiž proběhl vůbec první Bull´s Turnaj mistrů respektive 8 Bull´s Turnajů mistrů. Utkali se reprezentanti krajů ve čtyřech mužských a čtyřech ženských kategoriích.

Budou jihlavskému judistovi Lukáši Krpálkovi i na Turnaji mistrů v kazašském Almaty příznivě nakloněni?

Krpálek: Medaile na Turnaji mistrů by byla super

Jihlava - Pořádně zostra vstoupí do nového roku jihlavský judista Lukáš Krpálek. Na sklonku roku si užil doma krátké chvíle volna, i tak vyplněné náročným tréninkem, v náročném programu bude i nadále pokračovat.

Petra Kvitová

Kvitová s Berdychem pomohli Prostějovu do finále

Prostějov/Přerov – Oba zápasy finálové skupiny Česká spořitelna Tenisové extraligy 2011 zvládl obhájce titulu TK Agrofert Prostějov bez většího zaváhání. Po nedělním vítězství 6:0 nad Spartou Praha přidal obhájce titulu v domácí hale výhru 5:1 nad TK Neridé a po zásluze se může těšit na úterní finálový zápas, ve kterém nastoupí proti vítězi přerovské skupiny I. ČLTK Praha.

Tomáš Berdych

Díky Kvitové mám víc klidu, těší Berdycha před TM

Prostějov /ROZHOVOR/ – „Nejideálnější skupinu bych si představoval ve složení Djokovič, Murray, já a Ferrer. To už bych si ale asi moc vymýšlel,“ odpovídal dvě hodiny před losem Turnaje mistrů Tomáš Berdych v Prostějově na otázku, koho by si přál do základní skupiny. Když se pak dozvěděl, že jeho vysněný tip se splnil do puntíku, jen mu to dodalo na optimismu.