Kreativ

ŠTÍTEK: ATP World Tour Finals

Olivia Prokopová se svými trofejemi

Olivii Prokopové zbývá už jen jediný krok

Rakovník /FOTO/ - „Mise splněna,“ mohla v sobotu v pravé poledne místního času nahlásit svému realizačnímu týmu patnáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf Clubu Starlife Olivia Prokopová.

Hans Olofsson sleduje jedno z es Olivie Prokopové

Prokopová porazila dvojnásobného mistra

USA - Přípravu na letošní Turnaj mistrů v Adventure golfu, který opět proběhne v jihokarolínském Myrtle Beach, sužovalo několik dnů velmi špatné počasí.Více podrobností nám telefonicky sdělila patnáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu Starlife Olivia Prokopová.

Olivia Prokopová

Prokopová posbírala na Czechu čtyři trofeje

Horní Bezděkov – Roli české adventure-golfové jedničky do puntíku splnila na premiérovém Czech, které se o víkendu za účasti hráčů ze Švédska, USA a Velké Británie konalo v Horním Bezděkově u Kladna a které bylo zařazeno do kalendáře USPMGA Tour, patnáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu STARLIFE Olivia Prokopová.

František Čermák

Tenista Čermák: Máme lepší hráče než Chile

Brno /ROZHOVOR/ - Třiatřicetiletý tenista František Čermák doufá, že se k němu brzy vrátí vítězný interval, má radost z reprezentační pozvánky těší se na čtvrtfinále Davisova poháru.

Již druhý ročník golfového turnaje pod patřicným názvem Turnaj mistrů se pořádal se startem v sobotním dopoledni na golfovém hřišti v Olšových Vratech

Hokejisté vyučili lyžaře

Karlovy Vary - Sobotní den, ač doprovázen sychravým a chladným počasím, patřil na golfovém hřišti v Olšových Vratech bezkonkurenčnímu Turnaji mistrů.

Olivia Prokopová přebírala šek za čtvrtou příčku mezi profesionály z rukou prezidenta USPMGA Boba Detwilera se smíšenými pocity.

Prokopová: Byla to skvělá story

Myrtle Beach – Byla to skvělá story. Těmito slovy okomentoval přípravu a průběh letošního US Open v Adventure golfu jeho vítěz Brad Lebo a neměl na mysli nikoho jiného, než patnáctiletou hráčku rakovnického Putt - golf clubu Starlife Olivii Prokopovou.

Mistr světa z roku 2004 Pavel Šmíd.

Šampioni v kolové změří síly na Turnaji mistrů

Šitbořice, Brno – Tradiční turnaj v kolové startuje v sobotu v Šitbořicích. Loňské prvenství obhajuje dvojice ze Svitávky Hrdlička s Hasoněm, sesadit z trůnu je chtějí závodníci brněnského Favoritu Skoták se Šmídem.

Mariáš. Ilustrační foto.

Začala liga mariáše 2010

Planá nad Lužnicí – 13. ročníkem memoriálu Fandy Žáčka začala v sobotu jihočeská liga křížového mariáše.

Ilustrační foto

Začala liga mariáše 2010

Planá nad Lužnicí – 13. ročníkem memoriálu Fandy Žáčka začala v sobotu jihočeská liga křížového mariáše.

Kostický rodák František Čermák.

Tenista Čermák: Byla to super sezona

Brno /ROZHOVOR/ - Třiatřicetiletý kostický rodák František Čermák si svůj tenisový rok pořádně užil. Se Slovákem Michalem Mertiňákem vybojoval pět titulů a zahrál si na Trunaji mistrů v Londýně.

Ilustrační foto - František Čermák na turnaji v Mostě.

Tenista Čermák: Byla to super sezona

Brno /ROZHOVOR/ - Třiatřicetiletý kostický rodák František Čermák si svůj tenisový rok pořádně užil. Se Slovákem Michalem Mertiňákem vybojoval pět titulů a zahrál si na Trunaji mistrů v Londýně.

Tenisové centrum Opava.

Tenisové centrum v Opavě ožije i na Štěpána

Opava – Pořádnou porci turnajů má za sebou v letošní sezoně tenisové centrum v Opavě na Karlovecké ulici. Kromě těch „domácích“ byly k vidění na kurtech i dva mezinárodní podniky, na kterých nechyběla ani česká reprezentace.

Olivia Prokopová

Cíle do další sezony jen ty nejvyšší

Rakovník /ROZHOVOR/ - Další náročnou a velmi úspěšnou sezonu má za sebou minigolfistka Olivia Prokopová, která se nyní věnuje školním povinnostem a odpočinku. Položili jsme jí několik otázek týkajících se uplynulého roku a také co chystá na ten další.

Ilustrační foto.

Souček se blíží k padesáti tisícům

Břeclav - Žít sportem se dá i v pokročilém věku. Prakticky každý týden o tom na novinových stránkách přesvědčuje některý z veteránských sportovců. Jedním z nich je i Zdeněk Souček z Břeclavi.

Tomáš Berdych

VIDEO: Berdych se chystá na finále Davis Cupu v Prostějově

Prostějov – Finále letošního Davis Cupu se nezadržitelně blíží. Zatímco dvě španělské hvězdy Nadal s Verdascem startují v Londýně na Turnaji mistrů, čeští reprezentanti pilují formu na antuce. Tomáš Berdych se připravuje doma v Prostějově, naopak česká jednička Radek Štěpánek trénuje s Petrem Kordou na Floridě.

František Čermák

Čermák odstartoval na Turnaji mistrů

Londýn- Kostický rodák František Čermák v neděli večer odstartoval své působení na turnaji mistrů, závěrečném a nejprestižnějším podniku tenisové série ATP.