Kreativ

ŠTÍTEK: ATP World Tour Finals

Olivia právě vybírá, se kterými míčky do turnaje nastoupí. Nakonec zvítězil NIKE one-black

Hlavní město golfu

Výprava rakovnického Putt-golf clubu CONDOR ukrojila již první týden ze své měsíční mise na letošním minigolfovém Turnaji mistrů, a tak by bylo vhodné přiblížit místo konání.

Olivia Prokopová krájí dort

Oslavili svátek

„Ne snad tedy některý z mnoha svátků amerických, ale jmeniny Olivie,“ přibližuje čtvrteční situaci manažer rakovnického Putt-golf clubu CONDOR, který v současné pobývá za velkou louží, kde se připravuje na Turnaj mistrů.

"Počítačové centrum"

Počítačové centrum

Každé ráno v dějišti letošního Turnaje mistrů - U.S. Masters - vypadá prakticky totožně. Manažer Jan Prokop, hráč Milan Sýkora a kuchař Petr Mendík vstávají o několik desítek minut dříve, aby si každý z nich zapnul svůj notebook a začal se spojovat se svojí domovinou. Na stole před domkem, který výprava obývá to tedy vypadá jak v počítačovém centru.

Olivia Prokopová se zlatou medaili na krku

Olivia je již za oceánem

Rakovník/ Po bezmála jedenáctiměsíčních přípravách odletěla v sobotu 27. září do Spojených států amerických výprava rakovnického Putt-golf clubu CONDOR.

Trenér českobudějovického celku Petr Brom.

Volejbalisté dostali volno

České Budějovice - Druhý týden fyzické přípravy mají volejbaloví úřadující mistři za sebou. Trenér českobudějovického Jihostroje Petr Brom už ale čím dál více zpříjemňuje svým svěřencům dřinu volejbalovými tréninky.

Olivia Prokopová

Prokopová obhájila vydobyté pozice

Ve vynikající formě zastihl třináctiletou hráčku rakovnického Putt-golf clubu CONDOR Olivii Prokopovou tři týdny po skončení US Open i další z podniků US ProMiniGolf Tour v arizonské Sedoně, kde se konal VII. ročník First Piggy ILX Open.

Všichni účastníci závěrečného turnaje Velké ceny veteránů ve stolním tenise dokazovali, že sportovat se dá skutečně v každém věku.

Velká cena veteránů ve stolním tenise

HLUK - Sportovní hala v Hluku byla dějištěm vyvrcholení Velké ceny veteránů 2007 ve stolním tenise. Na závěrečný osmý turnaj se sjelo 150 hráčů z celé republiky, kteří se utkali o body do celkového pořadí.

Čermák

Je to opravdu génius, zachránil mi kariéru

BŘECLAV, PRAHA - Jeho trmácení po světě je po devíti měsících u konce. „Teď jsem ale tři týdny nic nedělal a přestalo mě to docela bavit,“ usmívá se kostický deblista František Čermák.

Roger Federer

Buldozer Federer neměl konkurenci

ŠANGHAJ/PRAHA - Mohlo se zdát, že je na kolenou. Bylo to jen zdání. Roger Federer zlehka klopýtl, ale pak si suverénně dokráčel pro svůj čtvrtý titul na Turnaji mistrů za pět let.

David Ferrer slaví vítězství nad Rafaelem Nadalem.

Tenista Ferrer se posunul na páté místo

LONDÝN - Postup do finále Turnaje mistrů vŠanghaji vynesl španělskému tenistovi Davidu Ferrerovi posun na páté místo světového žebříčku. První pozice patří stejně jako ve třech předchozích letech fenomenálnímu Rogeru Federerovi, hned za ním zakončí letošní sezonu další Španěl Rafael Nadal.

Roger Federer

Federer vybojoval už čtvrtý titul na Turnaji mistrů

ŠANGHAJ – Světová tenisová jednička Roger Federer dnes vyhrála Turnaj mistrů vŠanghaji. Ve finále porazil švýcarský tenista dosud suverénního Španěla Davida Ferrera 6:2, 6:3, 6:2. Ve čtyřhře udolala nejvýše nasazená dvojice Knowles, Nestor švédsko-rakouský pár Aspelin, Knowle 6:2 a 6:3.

Roger Federer

Federer si zahraje o čtvrtý titul Turnaje mistrů

ŠANGHAJ – Světová tenisová jednička Roger Federer nedopustil, aby utrpěl svou druhou porážku na Turnaji mistrů a vsemifinále hladce porazil Rafaela Nadala 6:4, 6:1. O titul se vnedělním zápase utká se šestým hráčem světa Davidem Ferrerem.

Ferrer má v současné době zřejmě nejlepší formu ze všech účastníků turnaje v Šanghaji.

Ferrer postoupil přes Roddicka do finále

ŠANGHAJ – Španělský tenista David Ferrer nezaváhal ani vsemifinále Turnaje mistrů. Pětadvacetiletý tenista se po dnešním lehkém vítězství nad Američanem Andym Roddickem 6:1, 6:3 podívá do finále.

Švýcarský tenista Roger Federer porazil ve svém druhém utkání na Turnaji mistrů Nikolaje Davyděnka 6:4, 6:3.

Federer v semifinále vyzve Nadala

ŠANGHAJ - Světová tenisová jednička Roger Federer v dnešním utkání porazila Američana Andyho Roddicka 6:4 a 6:2 a nepřipravila se o účast vsemifinále turnaje vŠanghaji. Federer nakonec vyhrál Červenou skupinu a vpříštím zápase se utká se světovou dvojkou Španělem Rafaelem Nadalem.

Srbský tenista Novak Djokovič prohrál i svůj třetí zápas na Turnaji mistrů.

Srb jedničkou? Do pěti let

ŠANGHAJ/PRAHA - Tenista Novak Djoković má za sebou skvělý rok, jen Turnaj mistrů pokazil. Tři zápasy, tři porážky. Hvězdě sezony na vrcholu roku chyběla energie.

Španělského tenistu Rafaela Nadala trápí dlouhodobý zdravotní problém.

Španělé Ferrer s Nadalem postoupili do semifinále

ŠANGHAJ - Španělský tenista Rafael Nadal porazil na Turnaji mistrů světovou trojku Novaka Djokoviče po setech 6:4, 6:4. V konečném pořadí Zlaté skupiny obsadil druhé postupové místo za krajanem Davidem Ferrerem, který si hladce poradil s Francouzem Richardem Gaquetem a v Šanghaji ještě neprohrál. Dalším jistým účastníkem semifinále mužské dvouhry je Andy Roddick.

Švýcarský tenista Roger Federer porazil ve svém druhém utkání na Turnaji mistrů Nikolaje Davyděnka 6:4, 6:3.

Federer si uchoval šanci na semifinále

ŠANGHAJ - Švýcarský tenista Roger Federer porazil ve svém druhém zápase na Turnaji mistrů Nikolaje Davyděnka po setech 6:4, 6:3. Po pondělní prohře s Chilanem Gonzalezem tak světová jednička výrazně oživila své šance na postup do semifinále. Účast mezi elitní čtyřkou už má jistou Američan Andy Roddick.

Djokovič i Nadal prohráli své druhé zápasy

ŠANGHAJ - Francouzský tenista Richard Gasquet přehrál vesvém druhém zápase na Turnaji mistrů světovou trojku Srba Novaka Djokoviče 6:4, 6:2 a je tak stále ve hře o postup do semifinále. Překvapení ve zlaté skupině přinesl i druhý zápas. Rafael Nadal podlehl Ferrerovi.

Fernando Gonzalez

Federer překvapivě prohrál, Roddick opět porazil Davyděnka

ŠANGHAJ - Světová tenisová jednička Roger Federer překvapivě podlehla vúvodním utkání červené skupiny Turnaje mistrů Gonzalezovi zChile 3:6, 7:6, 7:5. Naopak Americký tenista Andy Roddick zdolal po dvouhodinovém boji Rusa Nikolaje Davyděnka ve třech setech 6:3, 4:6 a 6:2.

Turnaj mistrů otevřel vítězstvím Nadal

ŠANGHAJ – Španělský tenista Rafael Nadal porazil vúvodním zápase Turnaje mistrů vŠanghaji Francouze Richarda Gasqeuta ve třech setech 3:6, 6:3 a 6:4. Ve druhém utkání Zlaté skupiny zvítězil David Ferrer nad třetím hráčem světa Novakem Djokovičem dvakrát 6:4.

O. Prokopová

Olivia Prokopová si přivezla z USA a Anglie stříbro

USA - ANGLIE - RAKOVNÍK - Pod záštitou hejtmana Středočeského kraje Ing. Petra Bendla vyrazila do jihokarolínského Myrtle Beach (USA) na letošní Turnaj mistrů (US Masters) v Adventure golfu pětičlenná výprava rakovnického Putt-golf clubu CONDOR.

Alessio di Mauro

Padl první trest za sázky na tenis

ŠANGHAJ - Ital Alessio di Mauro byl jako první profesionální tenista potrestán za sázení na zápasy. Provinilec si nezahraje devět měsíců a zaplatí pokutu 60 tisíc amerických dolarů. Organizace ATP jej usvědčila ze sázek na 120 duelů u internetové společnosti vobdobí mezi loňským listopadem a letošním červnem.

Roger Federer

Federerovi na Turnaji mistrů los přál

ŠANGHAJ – Světová tenisová jednička Roger Federer může být po rozlosování skupin Turnaje mistrů nadmíru spokojen. Vzákladní skupině se mu vyhnou oba dva tenisté, kteří ho dokázali vletošní sezoně alespoň jednou porazit.

Nalbandian vs. Federer, Paříž

Nalbandian opět porazil Federera

PAŘÍŽ – Na turnaji v Paříži se postaral o překvapení argentinský tenista David Nalbandian, když podruhé během dvou týdnů dokázal porazit současného tenisového krále Rogera Federera. Ve 3. kole prolomil celkem třikrát Švýcarovo podání a radoval se z vítězství 6:4, 7:6.

Berdych se musí o Šanghaj porvat

PAŘÍŽ – Tomáše Berdycha dnes v podvečer čeká důležitý zápas na cestě k vysněnému Turnaji mistrů v Šanghaji. Ve třetím kole turnaje Masters vPaříži se střetne s šestým hráčem světa Davidem Ferrerem ze Španělska.

Berdycha dělí od Turnaje mistrů sedm bodů

LONDÝN - Český tenista Tomáš Berdych se výrazně přiblížil kúčastina Turnaji mistrů vŠanghaji. Po postupu do čtvrtfinále ve švýcarské Basileji ztrácí daviscupový reprezentant na osmou příčku žebříčku ATP Champions Race, která jako poslední zaručuje letenku do Číny, sedm bodů.

Tomáš Berdych

Berdych klesl ve světovém žebříčku o dvě příčky

LONDÝN - Český tenista Tomáš Berdych si pohoršil v žebříčku pro nasazování do turnajů o dvě příčky. Momentálně je třináctý se ztrátou 155 bodů na desátého Němce Haase. Na vině je neobhájená účast v semifinále madridského turnaje z loňského roku.

Tomáš Berdych.

Berdych vypadl z elitní desítky

ANGLIE - Desáté místo Tomáše Berdycha vžebříčku ATP pro nasazování do turnajů je minulostí. Českého tenistu odsunul o jednu příčku zpět Němec Tommy Haas.

Logo VO Vavex Příbram.

Vavex podruhé triumfoval na svém turnaji

PŘÍBRAM -Třetí ročník mezinárodního Turnaje mistrů o pohár Gigasportu v příbramské sportovní hale vyhráli pořádající volejbalisté Vavexu. Zopakovali tak svůj triumf z roku 2005.

Ilustrační foto

Vítěz se povozí první třídou

KARLOVY VARY - V první třídě se sveze vítězná dvojice tenisového turnaje Liapor Cup, který byl doprovodnou akcí letošního ročníku výstavy For Arch.