Kreativ

ŠTÍTEK: ATP World Tour Finals

Kolista Pavel Šmíd.

Šmídův úspěch láká kolistu na MS

Šitbořice, Brno – Už hrají jen pro zábavu a ze zájmu, tréninky moc nepřehánějí. Přesto hravě ovládli Turnaj mistrů. Brněnská dvojice kolistů Pavel Šmíd a Petr Skoták z Favoritu na tradičním setkání v Šitbořicích na Břeclavsku vyhrála všechna čtyři utkání a vystoupala až na nejvyšší stupínek.

Mistrovství Jihomoravského kraje v kolové.

V sobotu začíná Turnaj mistrů v kolové

Šitbořice – Jeden z nejznámějších turnajů v kolové v České republice, šitbořický Turnaj mistrů světa, bude mít v pátek a v sobotu na pořadu již svůj 44. ročník.

Mistrovství Jihomoravského kraje v kolové.

Šitbořice již žijí Turnajem mistrů

Šitbořice – Před několika dny se v šitbořické sokolovně odehrála základní kola mistrovství Jihomoravského kraje v kategorii žáků a juniorů v kolové.

Tomáš Berdych

Jirku bych chtěl rozhodně dotáhnout, říká Berdych

Prostějov /ROZHOVOR/ – Letošní sezonu zakončil nejlepší český tenista ve vítězném duchu. Nejprve pomohl týmu TK Agrofert Prostějov vybojovat třetí zisk extraligového titulu v řadě a poté na slavnostním galavečeru v Přerově přebral cenu pro vítěze ankety Zlatý kanár. „Letos byla sezona tak povedená, že to ocenění je opravdu zasloužené,“ prohlásil Tomáš Berdych, který získal svého pátého Zlatého kanára kariéry. Na týmového kolegu a prostějovskou legendu Jiřího Nováka ztrácí stále jednu trofej. „Jirku bych chtěl rozhodně dotáhnout,“ smál se šestý hráč světového žebříčku.

Miroslav Andrejovský s pohárem pro celkového vítěze. Turnaj mistrů vyhrál podruhé.

Andrejovský vyhrál turnaj mistrů

Bohumín /FOTOGALERIE/ – O víkendu si v bohumínské herně místního Billiard clubu dali dostaveníčko nejlepší čeští hráči kulečníku. A jejich nekorunovaným králem se stal domácí Miroslav Andrejovský.

Jaroslav Kučera

Kučera bral v Hluku stříbro

Slavičín – Jaroslav Kučera z SK Slavičín obsadil druhou příčku v celkovém hodnocení Velké ceny České republiky masters stolních tenistů 2010. Slavičínský matador byl úspěšný i v závěrečném osmém podniku letošní sezony, v Turnaji mistrů v Hluku, v němž rovněž vybojoval stříbrnou pozici.

Tomáš Berdych na tiskové konferenci

Moje parketa je, když nejsem favorit, říká Berdych

Prostějov – Když se s konečnou platností dozvěděl, že se kvalifikoval a Turnaj mistrů, spadl mu kámen ze srdce. Tenista Tomáš Berdych si tím splnil oba cíle, které si pro letošní sezonu stanovil. „Tím prvním cílem bylo vrátit se do elitní desítky a druhým probojovat se na závěrečný turnaj do Londýna,“ prohlásila pětadvacetiletá česká jednička na středeční tiskové konferenci v Prostějově, která proběhla těsně před Berdychovým odletem do Londýna.