Kreativ

ŠTÍTEK: bazar

Ford Focus Titanium 1.5 TDCi.

Ford Focus je v bazarech žádaný. Vybírat lze z široké nabídky do 300 tisíc korun

Ford Focus patří mezi nejvyhledávanější auta v našich bazarech. Zajímavý je totiž jak vzhledem, tak kvalitou, díky čemuž posbíral i několik ocenění Auto roku nejen u nás, ale i v Evropě. A na poli ojetin navíc může zaujmout také příznivou cenou. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme pro vás vytipovali tři Fordy Focus v různé cenové hladině.

Concorde Centurion 1200GST MB Actros.

Obytná auta z bazaru: koupit lze starší kusy i luxusní karavany za miliony korun

Užít si cestování podle svých představ a poznávat stále nová místa. Dovolená v obytňáku je stále oblíbenější, protože přináší více nezávislosti a dobrodružství. Obytná auta a karavany si řada lidí jen půjčuje, ale ti, kdo takto chtějí trávit volný čas pravidelně, zvažují i jejich pořízení. Cenově dostupnější nabídku přinášejí bazary, proto jsme v nich pro další díl seriálu Deníku a webu TipCars.com vytipovali několik obytných vozů

Aprilia RSV4 R.

Toužíte po motorce? V bazarech najdete krásné sportovní stroje za příznivé ceny

Aprilia, Ducati, Honda, Kawasaki či Yamaha. Každá z těchto značek má v řadách motorkářů své příznivce, kteří už se s příchodem jara chystají na to, až svůj stroj zase pořádně provětrají. Pokud ale koupi motocyklu teprve zvažujete, stojí za to nahlédnout do aktuální nabídky bazarů, kde najdete velký výběr třeba i ojetých sportovních motorek od už zmíněných výrobců. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se podívali právě na tyto stroje.

Škoda Karoq 1,6 TDi Style Plus.

Škoda Karoq: toto středně velké SUV patří mezi oblíbené vozy v nabídce bazarů

Je menší než Kodiaq, ale větší než Kamiq. Škoda Karoq je středně velké a praktické SUV od mladoboleslavské automobilky, se kterým se dá dobře jezdit jak ve městě, tak se hodí třeba i na výlety do hor i na cesty na dovolenou. Stejně jako o další modely škodovek je i o toto auto mezi našimi řidiči větší zájem. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se proto podívali na nabídku vozů Škoda Karoq v našich bazarech.

Po vstupu do bazaru s použitým zbožím na Benešově třídě v Hradci Králové se zákazník v okamžení přenese z hlučné sídlištní ulice do barevného a pestrého království plného více či méně starého zboží všeho druhu.

Mohl být slavný hradecký fotbalista, nyní je vetešník. Zboží vozí z Německa

/VIDEO, FOTO/ Na Benešově třídě v Hradci Králové se skrývá bazar, kde minulost ožívá v každém kousku nabízeného zboží. Jiří Bláha, bývalý fotbalista a nyní majitel obchodu, pro Deník odhalil, jak se z vrcholového sportu dostal k podnikání v oblasti starožitností a použitého zboží. Jeho příběh je příkladem nečekané životní změny a vášně pro objevování skrytých pokladů.

Volkswagen e-Golf.

Elektroauta jen za 400 tisíc? Takové seženete jako ojetiny v nabídce bazarů

Zvažujte koupi elektroauta, ale ceny těchto nových vozů jsou pro vás stále příliš vysoké? Pak byste se měli podívat i na nabídku bazarů. Vozy „do zásuvky“ se v nich totiž začínají objevovat už poměrně často, a tak se dá vybírat nejen podle značky, ale i podle ceny. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se podívali na nabídku elektrických ojetin s cenou pohybující se kolem 400 tisíc korun a vytipovali jsme například Volkswagen e-Golf, Škodu Citigo nebo Renault Zoe.

Předání šeku pracovnicím Diakonie ČCE v Klatovech.

Za peníze z klášterního bazaru nakoupí pomůcky pro postižené dětičky

Rodinám s malými postiženými dětmi pomáhají v rámci služby rané péče pracovnice Diakonie ČCE a nyní jim budou moci zapůjčit ještě více pomůcek. Ty Diakonie pořídí díky penězům, které lidé utratili na Klatovském klášterním bazaru před Vánoci a město je ještě navýšilo. Celkem tak na pomůcky poputuje 187 745 Kč.

SsangYong Korando.

SsangYong láká české řidiče cenou i výbavou. V bazarech roste nabídka těchto aut

Korando, Tivoli nebo Rexton. To jsou názvy aut, které stále častěji vídáme na českých silnicích. Na kapotě mají logo jihokorejské automobilky SsangYong, jejíž obliba u našich motoristů stále roste. Přinášejí totiž velmi dobrý poměr bohaté výbavy a příznivé ceny. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se proto podívali, jaká je v našich bazarech nabídka vozů SsangYong.

Traktor Zetor 7011.

Traktor na pole, do lesa i na odhrnování sněhu: v bazaru je seženete i s radlicí

Nejen auta a motorky, ale i zemědělské stroje se dají běžně pořídit v bazarech jako „ojetiny“. Silné traktory jsou přitom užitečnými pomocníky nejen v sezóně prací na poli, ale i teď v zimě. S nasazenou radlicí totiž hravě zvládnou odhrnovat z cest i větší přívaly sněhu. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se proto podívali, jaká je nabídka starších traktorů v našich bazarech.

Dcera Irena, babička Marcela a maminka Lia.

Babička, maminka a dcera se starají o 23 psů. Nejtěžší je odmítat další, říkají

Zachránily už desítky čtyřnohých mazlíčků – od tyranů, od popelnic, z přeplněných útulků. Momentálně bydlí babička, maminka a dcera v domku s 23 psy. Na péči o ně se snaží získat prostředky mimo jiné bazarem knih nebo natáčením videoblogů. Reportérka Deníku Zuzana Hronová jejich příběh představuje v nejnovějším díle seriálu Ženy tří generací.

BMW 320d.

BMW řady 3 patří v bazarech k velmi žádaným autům. Podívejte se, jaká je nabídka

Trojkový bavorák je úspěšný automobil střední třídy. Německá automobilka BMW v současnosti vyrábí už sedmou generaci vozů řady 3. Proslavily je sportovní modely M3 i účinkování ve filmech seriálech. Poptávka po těchto autech je i na trhu s ojetinami. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se proto podívali, jaká je nabídka vozů BMW 3 v našich bazarech.

Klatovský klášterní bazar 2022.

Klatovský klášterní bazar letos pomůže postiženým dětem

Město Klatovy bude v letošním roce pořádat již 13. ročník Klatovského klášterního bazaru. Jeho výtěžek bude tentokráte věnován na pořízení pomůcek k polohování dětí a pro potřebné úkony hygieny a podporu pohybu a stability u dětí se zdravotním postižením, obdrží ho organizace Raná péče Diakonie ČCE – středisko Klatovy.

Škoda Superb 2.0 L&K 4x4 DSG.

Škoda Superb jako ojetina. V bazarech ji seženete za desítky tisíc i za milion

Automobilka Škoda představila na začátku listopadu čtvrtou generaci modelu Superb. Očekávaná novinka zvedla zájem řidičů, jejich pozornost ale míří i k bazarům na nabídku předchozích tří generací tohoto oblíbeného vozu. V jaké výbavě, s jakými motory a za jakou cenu se prodávají starší Superby? V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se podívali na nabídku těchto aut v našich bazarech.

Ligier JS 60 Sport Ultimate.

Mikroauta jsou malá, ale šikovná. Podívali jsme se na jejich nabídku v bazarech

Vypadají trochu jako hračky nebo jako malé krabičky na čtyřech kolech. Pro jízdu v dopravně ucpaném městě a na parkování ale můžou být mikroauta šikovným pomocníkem. Některá z nich, která mají nízký výkon a maximální rychlost omezenou na 45 km/h, navíc můžou řídit už i mladí lidé od 15 let s řidičským oprávněním AM. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se proto podívali, jaká je nabídka mikroaut nebo mopedoaut v našich bazarech.

Lynk & Co 01 PHEV.

Čínská auta se objevují už i v bazarech. Největší zájem je o značku MG

Zaujmou především nízkou cenou, ale i rostoucí kvalitou a v poslední době také líbivým designem. Řeč je o vozech, jež vyrábějí čínské automobilky. Ty už u nás navíc neovlivňují jen trh s novými auty, ale čím dál více se hlásí o slovo i u prodeje ojetin. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se proto podívali na nabídku čínských aut v našich bazarech.

Dobročinný bazar je v Opavě už zavedený.

Dobročinný bazar v Opavě očekává své zákazníky

Dobročinný  Fashion-cafe-music bazar je pořádaný spolkem Kapradí a je též součástí edukativního projektu Příběh jednoho trička. To znamená, že různými lokálními aktivitami upozorňuje na rychlou módu, tempo, nadprodukci a plýtvání v textilním průmyslu.

Hyundai i30 kombi 1.6 CRDi Style.

Hyundai i30 zaujme cenou i prostorem. V bazarech jich najdete celou řadu

V podbeskydské obci Nošovice se už patnáct let vyrábí vůz Hyundai i30. Tento model jihokorejské automobilky patří k nejprodávanějším autům u nás, zájem je o něj i na trhu s ojetinami. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se proto podívali na nabídku těchto aut v našich bazarech.

Triumph Rocket III Classic.

Harley-Davidson a jiné choppery: v nabídce bazarů najdete opravdu parádní stroje

Silné motory, mnoho stylových úpravy a jedinečný zážitek z jízdy. Motocykly typu chopper mají v oblibě ti, kdo touží po skutečně originálním stroji. A protože počasí stále přeje pohodovým vyjížďkám na jednostopých dopravních prostředcích, podívali jsme se v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com na nabídku těchto krásných motorek.

BMW C 650 Sport.

Skútry nad 300 ccm. Podívali jsme se na jejich nabídku a ceny v bazarech

Jsou svižné, proplete se s nimi hladce městským provozem a při výjezdu na výpadovku umí ukázat svou sílu a rychlost. Skútry jsou i u nás stále oblíbenější, a tak jsme se v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com blíže podívali na nabídku těch silnějších, které mají objem motoru nad 300 ccm.

Škoda Octavia Scout.

V bazarech roste zájem o novější ojetiny značek Škoda, Kia nebo Hyundai

Po předchozích letech poklesu se zdá, že automobilový trh znovu ožívá. Odborníci očekávají, že by počet nově registrovaných osobních aut mohl letos dosáhnout 220 tisíc kusů, což je přibližně o 30 tisíc vozů více než loni. Za první pololetí bylo registrováno už 115,5 tisíce osobních aut. Z meziročním srovnání prvního pololetí roku 2022 a 2023 navíc vyplývá, že došlo také k nárůstu zájmu o ojetá auta.

Ford Tourneo Connect 1,6 TDCi.

Auta pro řemeslníky: v bazarech je velká nabídka malých i větších dodávek

Dacia Dokker, Ford Tourneo Connect, Fiat Doblo nebo třeba Peugeot Boxer se sklápěčem. Tyto a mnohé další užitkové vozy vhodné pro řemeslníky a další živnostníky se dají sehnat mezi ojetinami v našich bazarech. Jaká je současná nabídka užitkových aut jsme zjišťovali v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com.

Škoda Superb Combi iV 1,4 TSI SportLine.

Superb či Enyaq do zásuvky? V bazarech jsou i hybridy a elektroauta značky Škoda

Domácí automobilka Škoda jde s dobou a na trh uvedla Octavii a Superb v hybridní verzi, vyráběla model Citigo i ve verzi elektro a v současnosti pak nabízí také plně elektrický vůz Enyaq. Koupit už je můžete také jako ojetiny. Jaká je jejich nabídka těchto vozů v našich bazarech jsme proto zjišťovali v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com.

Vespa GTS Super 300 Rosso Coraggioso.

Vespa je stylová hvězda mezi skútry. Zajímavé modely najdete i v nabídce bazarů

Tenhle skútr dokáže okouzlit a zlákat k jízdě na motorce i ty, kdo jinak nejsou fanoušci dvoustopých vozidel. Vespa je zkrátka legenda s jedinečným italským designem, která přináší kombinaci retro stylu a moderního zpracování. Někteří proto touží po tom, že si pořídí nejnovější model tohoto skútru, další se zajímají o starší ojeté modely Vespy. Jaká je jejich nabídka v našich bazarech jsme zjišťovali v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com.

Škoda Fabia Style.

Škoda Fabia čtvrté generace: oblíbený vůz už se začíná objevovat také v bazarech

Oblíbená, praktická a s příznivou cenou. Taková je Škoda Fabia, která patří k nejprodávanějším autům v českých bazarech. Na trhu ojetin si navíc drží stabilní cenu, takže při jejím pořízení během let mnoho neztratíte. V nabídce bazarů už se přitom dá sehnat i čtvrtá generace toho vozu, který se však nevyrábí ve verzi kombi. Jaké je tedy nabídka Škody Fabia IV. jsme zjišťovali v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com.

Kombajn New Holland 980 CR.

Pracovní stroje z bazaru: v nabídce najdete kombajny, traktory i bagry

Práce na polích a na stavbách jsou v plném proudu, a tak je občas potřeba pořídit novou nebo aspoň „staronovou“ techniku, která je zrovna potřebná. Jaká je tedy v našich bazarech nabídka pracovních strojů, jako jsou kombajny nebo traktory? To jsme zjišťovali v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com.

Honda PCX 125.

Skútry do 125 ccm. Zjistili jsme, jaká je jejich nabídka a ceny v bazarech

Obliba skútrů stále roste. Jsou totiž svižné a v pohodě se s nimi proplete městským provozem. A také jim hraje do karet, že každý majitel řidičáku na auto skupiny B může řídit právě i motocykl s automatickou převodovkou do 125 kubických centimetrů. Jaká je tedy nabídka těchto skútrů u tuzemských prodejců? To jsme zjišťovali v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com.

Barevně sladěné doplňky u dětí.

Při sportovních aktivitách dětí nezapomínejte na ochranné pomůcky

Oblečení pro děti je nutné vybírat nejen podle aktuálních módních trendů, ale také podle toho, v jakém ročním období má sloužit, případně pro jakou aktivitu. Jiný oděv je nutný na procházku do parku, pro návštěvu divadla, na sport nebo hory, případně k vodě. Samozřejmě ještě k tomu s přihlédnutím k věku dítěte.

BMW R1200 GS Adventure.

Vybíráte motorku? V nabídce bazarů najdete nejčastěji BMW, Hondy či Yamahy

Motorkářská sezóna začala. Každý víkend najdete v kalendáři motoristických akcí několik míst, kde se konají srazy a vyjížďky motorkářů. kteří po zimě vytáhli své stroje z garáží. Někteří se s příchodem jara poohlížejí i po nové „mašině“. Jaká je aktuální nabídka motorek v našich bazarech jsme proto zjišťovali v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com.