Kreativ

ŠTÍTEK: bazar

Svatojanská pouť na Tetíně.

Svatojanská pouť na Tetíně: atrakce, grilování i bazar po francouzsku

Tetín /FOTOGALERIE/ - Poutní mše svatá v kostele sv. Jana Nepomuckého zahájila v sobotu 18. května Svatojanskou pouť na Tetíně. Místní náměstí a přilehlé okolí bylo již tou dobou zaplněno řadou pouťových atrakcí pro děti i dospělé, včetně populárních autíček, kolotočů, střelnice či stánku s tradičním staročeským trdelníkem.

Bazar pro kočky v Sušici

Bazar pro kočky bez domova

Klatovy - V sokolovně v Klatovech budete moci opět přispět na provoz kočičího útulku Šance pro kočku, který sídlí v Sušici.

Ilustrační foto.

Miroslav chystá Kabelkománii. V základní škole

Miroslav – Další ročník charitativní akce s názvem Kabelkománie pořádá Nadace pro transplantaci kostní dřeně. „Vyhlašujeme kampaň Znojemsko na dřeň. Jednou z akcí je právě dobročinný bazar Kabelkománie. Zachovalé kabelky, batůžky, peněženky či šály se vybírají na sběrném místě v Základní škole v Miroslavi až do 3. května,“ informoval server města Miroslav.

Ilustrační foto

Zloděj si odnesl šperky za statisíce korun

Úhonice - Zpeněžit svou kořist ve zlatnictvích nebo v bazarech v širším regionu středních Čech i v hlavním městě by se mohl snažit zatím neznámý zloděj, který se pod rouškou noci vloupal do rodinného domu v obci Úhonice na Praze-západ. Ten před týdnem v noci na středu - někdy v době mezi - jedenáctou večer a půl sedmou ráno - proslídil neznámý pachatel, kterého nezastavily ani oplocení pozemku, ani zavřené okno, jehož rám poškodil.

Sběratelská burza v Havlíčkově Brodě.

Ostrov v Brodě se proměnil ve velký bazar

Havlíčkův Brod - Několikrát do roka se sál kulturního domu Ostrov v Havlíčkově Brodě mění v jeden veliký bazar. Koná se zde totiž celostátní sběratelská burza. Do Brodu tou dobou míří tisíce lidí z celé ČR.

Ilustrační foto.

ČOI si posvítila na bazary. Zákon porušuje více než polovina z nich

Více než polovina bazarů a zastaváren porušuje zákon. Informovala o tom Česká obchodní inspekce, která v průběhu loňského roku provedla 433 kontrol a porušení právních předpisů zjistila u 220 z nich. Nejčastěji obchodníci porušovali povinnost informovat spotřebitele o možnosti zboží reklamovat nebo neoznačili v dokladu o zakoupení, že se jedná o bazarové nebo o vadné zboží.

V prostorách Vyšší odborné školy v Chebu a místní zdrávky se v sobotu uskutečnil první experimentální ročník Bazaru pro planetu. Jeho cílem bylo hlavně dát šanci na nový život věcem, které přestaly být prvnímu majiteli k užitku.

Bazar splnil účel. Navíc i pobavil

Cheb /VIDEO/ – V prostorách Vyšší odborné školy v Chebu a místní zdrávky se v sobotu uskutečnil první experimentální ročník Bazaru pro planetu. Jeho cílem bylo hlavně dát šanci na nový život věcem, které přestaly být prvnímu majiteli k užitku.

Sál nymburské Cejpovny zaplnili v sobotu dopoledne prodávající i nakupující.

První nymburský blešák sklidil úspěch. A plány má i do budoucna

Nymburk /FOTOGALERIE/ – Možnost zbavit se nenošeného oblečení či použitých věcí i nevhodných dárků nabídl nymburský blešák na Cejpovně. Ten se v historickém sálu konal poprvé v sobotu 19. ledna, a do budoucna by měl být pravidelnou záležitostí. Což by neměl být problém - zaplnila jej úctyhodná návštěvnost kupujících i prodávajících!

Ilustrační foto.

Zaplatil za zboží předem

Frenštát pod Radhoštěm - Internetovému podvodníkovy naletěl v závěru loňského roku mladý muž z Frenštátska, který za bazarové zboží zaplatil předem.

Kabelkový veletrh v Ostravě na Černé louce, neděle 4. listopadu 2018.

Příběh solidarity: Kabelkový veletrh přinesl dětem už milion korun

Co může být krásnějšího než pomoci druhým? Díky kabelkovým veletrhům, které již několik let pořádá Deník v několika českých městech, se podařilo potřebným darovat už více než milion korun. Peníze tradičně putují k talentovaným i handicapovaným dětem či pomáhají nemajetným rodičům zaplatit svým ratolestem obědy. Navíc nejde o obyčejnou charitu: díky této netradiční akci si na své přijdou také všechny milovnice nakupování.  

Ilustrační foto.

V Mýtě otevírají Kujebazar

Vysoké Mýto - „Co utratíš v bazaru to vykvete po jaru.“ To je slogan novinky Technických služeb ve Vysokém Mýtě: re-use centra zvaného Kujebazar.

V pasáži Atrium se konal první vánoční poděbradský bazar.

Spisovatel Formánek poctil poděbradský bazar

POděbrady /FOTOGALERIE/ - První vánoční poděbradský bazar se před několika dny uskutečnil v pasáži Atrium v Palackého ulici. Je to vzdušné a členité místo, které byste tady z té hlučné motorové ulice ani nečekali. V různých krámcích si lidé mohli vybírat převážně z ošacení. Převážně tedy vybíraly dámy, pánové postávali a ochutnávali víno.

Klatovský klášterní bazar v Klatovech.

Více lákala keramika než bunda Samkové

Klatovy – Před bývalým dominikánským klášterem v Klatovech se v sobotu konal již osmý ročník Klatovského klášterního bazaru. Výtěžek z něj tentokrát poputuje na podporu seniorů.

Dobročinný bazar hraček v Plané nad Lužnicí.

Výnos daruje psům

Planá nad Lužnicí - V neděli se konal dobročinný bazar hraček v ateliéru fotografky Jany Šafratové.

Dětmarovický farář Marcel Puvák u darovaných věcí pro bazar na místní varhany. Pořadatele sbírky nyní čeká jejich velké třídění.

Pro varhany žije celá obec

Pocházejí z roku 1871, nyní kvůli nutné opravě mlčí, ale v roce 2020 bude jeden velmi dobrý důvod, aby opět zazněly v celé své kráse. Varhany z dětmarovického kostela svaté Maří Magdalény jsou lidem v obci natolik blízké, že již tři roky dokonce pořádají a podporují dobročinné bazary pro jejich obnovu. Čas letošní akce pro varhany nastal právě teď.

Ilustrační foto.

Lidé můžou zavítat na jarmark i Kulišárny do zooparku

Vyškov - Na Kulišárny a sedmý vánoční jarmark zvou v sobotu pracovníci zooparku ve Vyškově. „Od čtyř hodin bude otevřená cesta do pekla, kde se návštěvníci můžou těšit na několik zapeklitých čertovských úkolů, setkání s Luciferem, anděly a Mikulášem,“ pozvala za zoopark Andrea Kroutilíková.

Bar Chatka na Masarykově náměstí ve Znojmě zaplnil další ročník dobročinného Šmukbazaru.

Třetí znojemský Šmukbazar potěšil i pomáhal

Znojmo /FOTOGALERIE/ - Vánoce budou za chvíli klepat na dveře a k nim neodmyslitelně patří nejen vánoční atmosféra, blikavá světélka, ale také dobrý skutek. A to je ten důvod, proč se v páteční odpoledne začíná útulný Wine bar Chatka na Masarykově náměstí ve Znojmě plnit lidmi. Ženy, ale sem tam i muži, se noří do boxů plných náhrdelníků, řetízků, hodinek, třpytivých cinkrlátek nebo šál a čepic a hledají svůj úlovek. Letos již třetí ročník Šmukbazaru má opět co nabídnout.