Kreativ

ŠTÍTEK: bazar

Stovky lidí navštívily oblíbený bazar Vem-ber.

OBRAZEM: Bazar věnoval přes 15 tisíc korun vozíčkářce Petře Veselé

Nymburk - Stále oblíbenější bazar Vem-ber v Obecním domě navštívily stovky lidí. Nakupovalo se hlavně oblečení, ale nejen to. Konala se také módní přehlídka z nabízených „hadříků“. Výrazně se na ní projevila herečka a zakladatelka Budilovy divadelní školy Vendula Burger. 

Pěkně narostl!

U sousedů vypěstovali velekapra

Pasov - V Kleinsterzu (okr. Tirschenreuth), v „zemi tisíců rybníků“ Horní Falci, mohou obdivovat zřejmě největšího „kapra“ na světě, píše PNP.

Ilustrační foto.

Knihovna otevřela knižní bazar

Rychnov nad Kněžnou - Od středečního dne láká velký sál Společenského centra v Rychnově nad Kněžnou všechny milovníky literatury.

Kabelkový bazar 2018. Velký zájem byl už od deváté hodiny ráno.

FOTO: Pátý ročník Kabelkového bazaru zaútočil na hranici 60 tisíc korun

Liberec – S maminkou desetiletých dvojčat se její manžel rozvedl rok před tím, než onkologicky onemocněla. Otec prvňáka Honzy zůstal zase na péči sám. Chlapec je často nemocný, což se projevuje i na výplatní pásce. Maminka tří dětí musela skončit v práci kvůli těžkému onemocnění mladšího syna. Co mají tyto tři příběhy společného?

Ilustrační foto.

Kabelky luxusních značek můžete v sobotu vydražit za zlomek ceny

Liberec – Kabelky exkluzivních značek jako Prada, Furla nebo Hogan můžete pořídit za zlomek ceny na dražbě, která se koná v rámci Kabelkového bazaru. Už popáté proběhne tuto sobotu, 10. listopadu, v OC Forum. Samotný bazar začne v 9 hodin a potrvá až do 14 hodin.

Kabelkový bazar. Ilustrační fotografie.

Kabelkový bazar. V roli modelek vystoupí Srnky!

Liberecký kraj /ANKETA/ – Jana Hejret Vojtková a Eliška Jansová dvě protagonistky komedie Srnky, nejúspěšnější inscenace Malého divadla v Liberci, se už příští sobotu změní v modelky. Předvádět nebudou šaty světových značek, ale kabelky. Podpoří je i herecký kolega Jan Jedlinský nebo ostravská herečka Lucie Žáčková.

Kabelkový bazar v OC Foru. Třetí ročník bazaru pořádal tradičně Liberecký deník.

Kabelkový bazar se blíží

Liberecký kraj - Už popáté se 10. listopadu odehraje Kabelkový bazar, který pořádá Deník ve spolupráci s OC Forum.

Ilustrační foto.

Bazar v centru pomáhá rodinám

Ústí nad Orlicí - V budově ústeckého římskokatolického farního úřadu v Kostelní ulici začal Podzimní a zimní bazar kojeneckých, dětských a těhotenských oděvů, hraček a sportovních potřeb, který do 8. října pořádá MC Medvídek.

Ilustrační foto.

Zloděj si odvezl z berounského nádraží kolo

Beroun - Vlakové nádraží v Berouně se stalo úrodnou půdou pro zatím neznámého zloděje, který v pondělí 10. září odcizil pánské horské kolo značky GT AVALANCHE černé barvy se zelenými polepy. Pachatel zřejmě nebyl začátečník, neboť z kola dokázal odstranit i lankový zámek, kterým bylo kolo připevněno ke kovovému stojanu. Svým jednáním tak způsobil dotyčnému škodu přesahující částku 8 tisíc korun. Po pachateli i odcizeném kole zatím policisté pátrají a uvítají jakékoliv informace vedoucí k dopadení zloděje.

Ilustrační foto

Blíží se bazar na dýšinské faře

Plzeň - Od pondělí 23. července můžete přispět zachovalými oděvy, obuví, bižuterií, hračkami, knížkami či nádobím dobročinnému bazaru.

Ilustrační foto.

Knihovny najely na letní provoz, v Sázavě mají bazar

Benešovsko – Návštěvnost knihoven na Benešovsku se v létě liší. Zatímco do některých vedou kroky čtenářů častěji než po zbytek roku, jinde pozorují jejich odliv a jsou i takové, kde nezaznamenaly žádnou změnu. Oslovené instituce se většinou shodují v tom, že na dovolenou si lidé nejčastěji půjčují oddechovou literaturu, vedou především texty z pera současných českých autorek.

Týden módy v tak trochu jiném duchu bude pořádat Katarzyna Gattnar a kolegové v ICM Český Těšín.

Bude to tak trochu jiný týden módy

Tak trochu jiný Fashion Week, tedy Týden módy. Informační centrum mládeže (ICM) Český Těšín pořádá několikadenní akci, kde nepotkáte anorektické modelky a neuvidíte trendy výstřelky jara 2018. Zato se zde sami můžete stát módním návrhářem, dozvědět se o propojení módy, ekologie a šetrnosti k životnímu prostředí, pořídit si něco nového na sebe, nebo naopak darovat oblečení do dobročinného bazaru.

Ilustrační foto.

Bazar oblečení pomůže psům

Hradec Králové - Obohatit svůj šatník o nové kousky a ještě přispět na dobrou věc? To je možné díky sobotnímu dobročinnému bazaru.

Charitativní bazar na podporu práce Ligy na ochranu zvířat Kutná Hora

OBRAZEM: Liga uspořádala bazar na pomoc zvířatům

Kutná Hora - Pracovnice kutnohorské Ligy na ochranu zvířat uspořádaly o víkendu charitativní bazar na podporu této dobrovolnické organizace. Do kulturního domu Lorec navozily plných pět dodávek oblečení, hraček, potřeb a textilu pro domácnost, milých drobností pro potěšení, ale třeba i obuvi, bižuterie či malých elektrospotřebičů. 

Odcizený kočárek

Krádež historického kočárku: Zlodějka dopadena, kočárek někdo koupil v bazaru

Policisté z místního oddělení Bohnice prošetřovali krádež historického kočárku pro panenky, který byl odcizen z nákupního centra v Lodžské ulici v Praze 8. Případ zveřejnili v polovině února letošního roku. Díky jeho medializaci poznalo podezřelé několik lidí a policistům předali informace k jejich totožnosti.

Ilustrační foto.

Charitativní bazar pomáhal opuštěným kočkám

Havlíčkův Brod – V havlíčkobrodském klubu OKO na konci týdne proběhl první ročník charitativního bazárku, jehož výtěžek poputuje do kočičího útulku Mikeš HB v Havlíčkově Brodě.

Ilustrační foto.

Charitativní bazar pomáhá opuštěným kočkám

Havlíčkův Brod – V havlíčkobrodském klubu OKO ve dnech 29. a 30. března probíhá první ročník charitativního bazárku, jehož výtěžek poputuje do kočičího útulku Mikeš HB v Havlíčkově Brodě. Lidé mohou kočičím klientům útulku pomoci tak, že si tu nakoupí něco pro radost. Oblečení, boty, knížky, dekorace nebo doplňky.

Čtvrtý klatovský charitativní bazar pro kočky bez domova

FOTO: Lidé udělali při bazaru radost 99 kočkám

Klatovy – Oblečení, kabelky, dětské hračky, hrnečky a mnoho dalších věcí jste si mohli zakoupit v klatovské sokolovně, kde se konal již čtvrtý charitativní bazar pro kočky bez domova, který již tradičně pořádal kočičí útulek Šance pro kočku Sušice.

Peníze. Ilustrační foto.

Dobročinný bazar získal 133 tisíc pro Jarušku z Náchoda

Náchod - Výtěžek letošního jarního Dobročinného bazaru, který se v uplynulém týdnu konal ve sboru Církve bratrské v Náchodě, činí díky všem dobrovolníkům, darujícím i nakupujícím neuvěřitelných a krásných 133 500 korun.

Jarní bazar mateřského centra Medvídek v Ústí nad Orlicí.

Dětský šatník obmění na bazaru

Ústí nad Orlicí - Mateřské centrum Medvídek pořádá tradiční jarní a letní bazar, na kterém se sejde i tři tisíce kusů oděvů, hraček či sportovních potřeb.

Knižní bazar v Prostějově

V knihovně odstartoval knižní bazar

Krabice s knihami nejrůznějších žánrů zaplnili v pondělí chodbu Městské knihovny v Prostějově. Koná se zde totiž další ročník knižního bazaru, který už zde má dlouholetou tradici. Tentokrát potrvá až do 29. března.