Kreativ

ŠTÍTEK: Bělehrad

Trenér FC Viktora Plzeň Pavel Vrba.

Trenér Vrba: Bude to těžké, ale chceme postoupit

Plzeň – Už jednou (v roce 2013) se trenéru Pavlu Vrbovi podařilo s Viktorií probojovat do osmifinále Evropské ligy. Podruhé do něj Viktoria postoupila o rok později a ve čtvrtek bude mít  šanci stejný úspěch zopakovat.

Podzimní vzájemné měření sil skončilo výhrou Viktorie 1:0. Na snímku olomoucký Lukáš Kalvach v souboji s Danielem Kolářem.

Začíná liga, Plzeň jede na Hanou

Plzeň – Sotva se v pátek fotbalisté Viktorie Plzeň vrátili z Bělehradu, už v sobotu vyrážejí k úvodnímu jarnímu ligovému kolu – v neděli na Hané čeká suverénního lídra tabulky těžká bitva s třetí Sigmou Olomouc.

Obránce Radim Řezník slaví vyrovnávací trefu do sítě Partizanu.

Řezník: Gól je pro dceru

Bělehrad – Tomu se říká trefa. Obránce Viktorie Plzeň Radim Řezník svým prvním gólem v evropských pohárech v dresu Viktorie zařídil v utkání s Partizanem Bělehrad slibnou remízu 1:1 do odvety, zároveň to byl jeho jubilejní padesátý zápas v pohárovém Evropě.

Fanoušci oslavují vyrovnávací gól Radima Řezníka.

Gambrinus Arena dotlačila Viktorii k remíze

Plzeň - Fotbalová Viktoria Plzeň připravila s Gambrinusem ve čtvrtek večer pro fanoušky unikátní příležitost. Ta spočívala ve společném sledování zápasu play-off Evropské ligy mezi Partizanem Bělehrad a Viktorií.

Hráči Viktorie Plzeň ve čtvrtek večer nastoupili v Bělehradě k prvnímu utkání vyřazovací fáze Evropské ligy proti domácímu Partizanu.

Remízu v Bělehradu zařídil Řezník

Bělehrad (od zvláštního zpravodaje Deníku) – Fotbalisté Viktorie Plzeň remizovali v úvodním zápase vyřazovací části Evropské ligy na stadionu Partizanu Bělehrad 1:1 a do domácí odvety si vezou nadějný výsledek.

OLDŘICH KUNDRÁT při čtvrteční procházce ve tvrzi  Kalamegdan, která se vypíná  nad řekou Sávou.

Palce držím Viktorce, říká Plzeňák z Bělehradu

Bělehrad (od zvláštního zpravodaje Deníku) – Už více než padesát let žije v Bělehradu, ale Plzeň, svoje rodné město, má pořád v srdci. Cítí se více Srbem nebo Čechem? „Samozřejmě Čechem. Jsem Plzeňák, který žije v Bělehradě,“ svěřuje se osmasedmdesátiletý Oldřich Kundrát.

Předzápasový trénink absolvovali fotbalisté Viktorie Plzeň v tréninkovém areálu bělehradského klubu.

Fotbalové jaro je tu. Ustojí Viktoria bělehradské peklo?

Bělehrad (od zvláštního zpravodaje Deníku) – Zim-ní pauza je u konce a je tu první třaskavá bitva. Fotbalisty Viktorie Plzeň, jediného českého zástupce v jarní pohárové Evropě, čeká boj na ostří nože – ve čtvrtek večer nastoupí v Bělehradě k prvnímu utkání vyřazovací fáze Evropské ligy proti domácímu Partizanu.

Předzápasový trénink absolvovali fotbalisté Viktorie Plzeň v tréninkovém areálu bělehradského klubu.

Trénink na hlavním stadionu? Zapomeňte!

Bělehrad (od zvláštního zpravodaje Deníku) – Měli jiný plán, ale počasí a UEFA všechno změnily. Fotbalisté Viktorie Plzeň si ve středu večer nevyzkoušeli trávník Stadionu Partizana v Bělehradu, kde se ve čtvrtek odehraje první zápas vyřazovací části Evropské ligy s domácím Partizanem.

Michaelu Krmenčíkovi a jeho snoubence Denise se narodila dcera Claudia.

Kanonýr Viktorie má dceru

Plzeň – Třetí do party. Po stoperovi Viktorie Plzeň Tomáši Hájkovi a obránci Radimu Řezníkovi se během krátké doby stal otcem také útočník Michael Krmenčík.

Jaro na Viktorce je tady!

Jaro na Viktorce je tady!

Plzeň - Speciální příloha ke startu jarní části sezony fotbalistů Viktorie Plzeň vyjde v úterý 13. února v Plzeňském deníku, Rokycanském deníku, Klatovském deníku, Tachovském deníku a Domažlickém deníku.

Ilustrační foto

Fotbalisté Viktorie se vrátili ze Španělska

Plzeň – Po snídani ještě zvládli společné foto na památku s personálem hotelu a ve čtvrtek v devět hodin dopoledne už nastoupili do autobusu a vydali se ze soustředění ve španělském Benidormu na cestu domů.

Ilustrační foto.

Viktorii čeká v generálce čínský Kuej-čou Cheng-feng

Plzeň – Závěrečný herní test v přípravě na jarní sezonu čeká ve středu fotbalisty FC Viktoria Plzeň. Soupeřem suverénního lídra české ligy bude od 16.30 hodin ve španělském Benidormu osmý celek čínské Superligy Kuej-čou Cheng-feng.

Ilustrační foto

Viktorii čeká v generálce osmý tým čínské ligy

Plzeň – Fotbalisté Viktorie Plzeň už znají jméno soupeře pro generálku na jarní část sezony. Posledním týmem, který prověří mužstvo trenéra Pavla Vrby před utkáním vyřazovací části Evropské ligy s Partizanem Bělehrad, bude Kuej-čou Cheng-feng, osmý celek čínské Superligy.

Nad číslem 15 jsou české tisícovky. Pod 13 jsou české stokoruny a pětistovky. Hotovost a platební karty zabavila pašerákům drog policie.

V Bělehradu zadrželi pašeráky tuny kokainu. Měli u sebe české koruny

Tři Australany a jednoho Libanonce dnes zadržela policie v Bělehradu v Srbsku. Jsou podezřelí z loňského obchodu s kokainem. Kriminalisté minulý rok v Sydney objevili zásilku čítající 1280 kilogramů kokainu v hodnotě 500 milionů australských dolarů. Tajné zboží bylo ukryto v kontejneru, který do Austrálie dorazil na lodi z Číny.

"Bodový náskok nehraje roli. My se potřebujeme pořádně připravit," říká Roman Hubník.

Hubník: Náskok nehraje roli. Příprava bude náročná

Plzeň – S tak luxusním náskokem z prvního místa na druhého plzeňská Viktoria zimní přípravu nikdy nezahajovala. Kapitán fotbalové Plzně Roman Hubník upozorňuje, že čtrnáctibodový polštář na Slavii Praha nezaručuje klidnější přípravu.

Ilustrační foto

Chcete na Partizan? Lístky už jsou v prodeji

Plzeň – Pro rozsáhlou enklávu fanoušků Viktorie Plzeň na Berounsku je tu důležitá zpráva. Fotbalová Viktoria Plzeň od včerejška začíná prodávat vstupenky na zápas play-off Evropské ligy mezi Viktorií Plzeň a Partizanem Bělehrad. Utkání je na programu 22. února od 19 hodin v Plzni, o týden dříve se hraje v Srbsku.

Ilustrační foto

Prodej vstupenek na Partizan Bělehrad odstartuje 4. ledna

Plzeň – Lístky na domácí odvetu play-off Evropské ligy mezi plzeňskou Viktorií a Partizanem Bělehrad budou k mání od čtvrtka 4. ledna 2018 od 13.00 hodin na pokladnách Doosan Areny. Úvodní zápas play-off je na programu 15. února v Srbsku, odveta o týden později v Plzni.

Jiří Welsch a Tomáš Satoranský.

Na zkušené. Basketbalové hvězdičky poznávají Evropu

Spojuje je cíl a vize. Chtějí se vyrovnat mistrovství Jiřího Zídka, Jiřího Welsche, Jana Veselého či Tomáše Satoranského a prosadit se do slavné NBA. Zatím jsou na začátku cesty, vlastně jen sbírají zkušenosti. Pomalu už ale tuší, o čem je basketbal. K tomuto poznání pomáhá českým juniorům YOUNG GUNS GBA Invitational.

Lékárna Dr.Max

Síť lékáren Dr.Max se stane čtyřkou v Evropě. Kupuje firmu A&D Pharma

České lékárny dobývají Evropu. Největší tuzemský lékárenský řetězec Dr.Max, který kromě ČR operuje také na slovenském, polském, srbském a italském trhu, výrazně posílí i v Rumunsku. A to rovnou na pozici jedničky na tamním trhu. Dr.Max uzavřel prostřednictvím společnosti GLEBI HOLDINGS PLC smlouvu o koupi skupiny A & D Pharma, která v Rumunsku vlastní sítě lékáren Sensiblu, Punkt a také velkoobchodní společnost Mediplus.

Plzeň - Zápas třetího kola MOL Cupu mezi Viktoria Plzeň a SFC Opava 5. října 2017. Jakub Řezníček - p, Marko Radič - o

Řezníčka s Hruškou čeká Partizan Bělehrad

Plzeň - Fotbalisté Viktorie Plzeň, v jejichž dresu v současnosti nastupují i dva bývalí příbramští hráči Jakub Řezníček a Aleš Hruška, už znají svého soupeře pro první jarní kolo vyřazovací části Evropské ligy. Svěřence trenéra Pavla Vrby čeká srbský Partizan Bělehrad.

Petr Fousek

Fousek: Neumím předpovědět, co bude s fotbalem dál

/ROZHOVOR/ Sedm odvážlivců. Sedm delegátů z české komory dalo hlas Petru Fouskovi. Zkušený fotbalový funkcionář v úterní volbě předsedy fotbalové asociace neuspěl. Ani na Moravě totiž nezískal bůhvíjakou podporu. "Porážky k životu i k fotbalu patří," řekl někdejší generální sekretář a poradce Miroslava Pelty, jenž pogratuloval svému soupeři. "Přeju mu, aby vyřešil všechny úkoly, které před ním vyvstanou," řekl 55letý činovník.

Hustopečské skákání 2016.

Tamberi i Lysenko. Hustopeče opět uvidí výškařskou špičku

Hustopeče – Přední světoví výškaři se i na počátku příštího roku sjedou na Břeclavsko. Pořadatelé devatenáctého ročníku tradičního Hustopečského skákání odkryli necelé dva měsíce před začátkem akce první světová jména, které si to rozdají o prvenství.

Ramuš Haradinaj

Srbové zuří, Interpol podpořil kosovského premiéra Haradinaje

Má být souzen jako válečný zločinec. Takový je náhled Srbů na kosovského premiéra Ramuše Haradinaje, který čelí opakovaným žádostem Bělehradu na vydání k Mezinárodnímu trestnímu soudu v Haagu. Tyto snahy se míjí účinkem, na stranu Kosova se navíc přidal Interpol, který zrušil mezinárodní zatykač na Haradinajovu hlavu.