Kreativ

ŠTÍTEK: ňadra

Ilustrační foto

Máslo nad zlato?

Kutnohorsko /ANKETA/ - Cena čtvrtkilové kostky másla je nyní nejvyšší v historii. Proč tomu tak je?

Ten, který mrská bičem. “Jsou dobrý, jak to zvládli,” ocenil Arnošt Rybín dobrovolníky, kteří si nechali napráskat.

Někdo to rád brutál. A fest!

Východní Čechy, Trutnov - Festival nejtvrdší muziky s 69 kapelami z celého světa Obscene Extreme rozdivočel trutnovské Bojiště.

Francouzka Luisa si užívá festival v Trutnově. Je prostě bláznivější než ty v jiných zemích, říká.

Dostala na holou bičem. Dnes se bude věšet za kůži na háky

Trutnov - Když extrémní festival, tak se vším všudy. OEF na trutnovském Bojišti začínal soutěžemi, při kterých si dobrovolníci pochutnávali na jednohubkách s nejpálivějšími chilli omáčkami, závodili v popelnicích, předháněli se ve vypití slané a teplé vody a panáků na jeden zátah, nechali se zbičovat.

Francouzka Luisa si užívá festival v Trutnově. Je prostě bláznivější než ty v jiných zemích, říká.

Dostala na holou bičem. Dnes se bude věšet za kůži na háky

Když extrémní festival, tak se vším všudy. OEF na trutnovském Bojišti začínal soutěžemi, při kterých si dobrovolníci pochutnávali na jednohubkách s nejpálivějšími chilli omáčkami, závodili v popelnicích, předháněli se ve vypití slané a teplé vody a panáků na jeden zátah, nechali se zbičovat.

Hradec Králové patří mistrovství Evropy v basketbalu žen.

Ledová kostka se převlékla do basketbalových barev

Hradec Králové - Ticho, že by člověk slyšel upadnout i špendlík, přerušuje jen pískot podrážek a dopady basketbalových míčů. Je krátce před čtvrteční desátou hodinou dopoledne a palubovka hradeckého zimního stadionu, který od pátečního dne hosti prestižní akci - mistrovství Evropy v basketbale žen, právě patří hráčkám s nápisem Belarus na prsou.

Kutnohorské plavce čekají závody v domácím bazénu, v Berouně uspěli

Kutnohorské plavce čekají závody v domácím bazénu, v Berouně uspěli

Kutnohorsko /FOTOGALERIE/ - O nadcházející sobotě se budou konat poslední závody pro nejmladší plavce v kutnohorském bazénu. Spartu Kutnou Horu zde bude reprezentovat šest plavců. Kutnohorští plavci však byli úspěšní i o uplynulém víkendu, kdy plavali v Berouně svou "mistrovskou" krajskou soutěž.

Házenkáři Žeravic slaví postup do 2. ligy

Historický postup. Házenkáři Žeravic jsou druholigoví

Poprvé v historii jsou druholigoví! Házenkáři SK Žeravice v sobotu potvrdili luxusní čtrnáctibrankový náskok z domácího zápasu s Droždínem a v odvetě na jeho hřišti si přes nejtěsnější prohru o gól v pohodě dokráčeli pro vytoužený postup.

Hokejbaloví mladší dorostenci Letohradu.

Mladší dorost Letohradu má mistrovský titul

Kutná Hora, Letohrad - Vrátili do Letohradu zlato! Po skvělé sezoně, postupu do čtvrtfinálové skupiny a semifinálové výhře nad Hostivaří jeleni bravurně zvládli i finále. V něm nedali mladší dorostenci Plzni sebemenší šanci a zvítězili 6:0 po brankách Vojty Bogdányho, Davida Levého, Filipa Faltuse a hattricku Lukáše Faltejska. Letohrad je tak mistrem hokejbalové extraligy mladšího dorostu po osmi letech.

Ilustrační foto

Sparťané s holemi obsadí Michalovice

Mladá Boleslav – Nevšední golfová podívaná bude ve středu od desáté hodiny dopolední k vidění na mladoboleslavském golfovém hřišti v Michalovicích. V rámci prvního ročníku netradičního turnaje Sparta Golf Cup se totiž na hřišti s golfovými holemi představí legendy pražské Sparty.

Miroslav Zadák (vlevo) v dresu kladenských veteránů s Romanem Buškem a Davidem Tyburcem.

Lvi bijí o mříže extraligové klece

Kladno – Kdysi to byla jen parta hobíků z rockového klubu 19, po dvaadvaceti letech ale bojuje v historické sezoně o postup do extraligy. Kladenský hokejbalový klub Jungle Fever, který už roky nosí na prsou hrdě obrázek lva, se o nadcházejícím víkendu představí dokonce na první ploše hokejové ČEZ arény v Kladně, kde přivítá Kometu Polička.

Vyškovští policisté dovybavili speciální výslechovou místnost pro obzvlášť traumatizované oběti trestných činů.

Oběti traumat ve světě hraček. Vyškovští policisté vybavili výslechovou místnost

Vyškov – Přichystat obětem i svědkům traumatizujících událostí a závažných trestných činů, především pak dětem, domácí prostřední, ve kterém se snadněji otevřou a vypoví svůj příběh. To je hlavním smyslem speciální výslechové místnosti, kterou zřídili a postupně dovybavili vyškovští policisté za přispění ministerstva vnitra a krajského policejního ředitelství.

Fotbal, ČFL: Dobrovice - Benešov.

Picava vyhrála, ale přišla o kanonýra

Dobrovice - Více než měsíční čekání na tříbodovou výhru je u konce. Dobrovičtí fotbalisté otočili zápas s Benešovem, ovšem přišli o nejlepšího střelce Marka Volfa, jehož krátce po krásném vyrovnávacím gólu odnesli na nosítkách s vykloubeným loktem.

Seriál Deníku. Trenérka studia Contours Martina Daher

Natáhněte je na mučidla! Stroje, které pomáhají...

Liberecký kraj - „Podstatnou nevýhodou hydraulických strojů je to, že s nimi velmi rychle dosáhnete své maximální kapacity a cvičení vám po určité době již nic nepřináší," vysvětluje trenérka Martina Daher.

Ostře sledovaná prsa v Hradci Králové.

'Ostře sledovaná prsa' na Baťkově náměstí

Hradec Králové - O tom, jak je prevence v boji proti rakovině prsu důležitá, se mohou nejen ženy dozvědět na Baťkově náměstí od 6. do 14. května, kde probíhá zdravotně-osvětová akce s názvem Ostře sledovaná prsa.

Tomáš Nouza

Byly to tři nádherné roky, budu vzpomínat jen v dobrém, loučí se Tomáš Nouza

České Budějovice /ROZHOVOR/ – Tři roky rozdával v dresu s velkým M na prsou hokejovou radost. Jen s těžkým srdcem se fanoušci loučí s útočníkem Tomášem Nouzou (34 let), který nasbíral po dobu svého působení pod Černou věží až neuvěřitelných 206 bodů. Po sezoně mu ale skončila smlouva a novou už mu ČEZ Motor nenabídl. „Mužstvo jsem do extraligy nedotáhl, takže beru, že chce klub na moji pozici někoho jiného," necítí žádnou hořkost ze svého odchodu.

TJ Unhošť - Sokol Jedomělice 2:0, I. B.tř.okr. Kladno, 26. 4. 2015

I. A třída: Radost jen v Jedomělicích. Ale velká

Slánsko – Podruhé za sebou bylo veselo v Jedomělicích, které po Hostomicích rozprášily také řady posledního týmu tabulky I. A třídy – Jesenice. Naopak Vraný opět ztratilo venku dobře rozehraný duel.

Posázavský pacifik.

Posázavský pacifik nabídne svezení s mašinou ženských tvarů

Praha – Zamračenou tvář bude mít legendární Posázavský pacifik, který od soboty začne během víkendů a svátků vozit výletníky z Prahy do Čerčan. V jeho čele bude jezdit legendární lokomotiva řady 749, mezi železničáři a milovníky vlaků přezdívaná právě „zamračená".

Posázavský pacifik.

Posázavský pacifik nabídne svezení s mašinou ženských tvarů

Praha – Zamračenou tvář bude mít legendární Posázavský pacifik, který od soboty začne během víkendů a svátků vozit výletníky z Prahy do Čerčan. V jeho čele bude jezdit legendární lokomotiva řady 749, mezi železničáři a milovníky vlaků přezdívaná právě „zamračená".

Den zdraví v nemocnici.

O Den zdraví byl v nemocnici velký zájem

Pardubický kraj, Svitavy - Každého občas napadne otázka, kterou dokáže zodpovědět jen doktor nebo zdravotník. Mnohdy hledáme na internetu a mezi známými. Ve Svitavské nemocnici pořádají pravidelně akci s názvem Den zdraví, kde jsou odborníci z mnoha oborů k dispozici každému příchozímu.