Hospůdka roku 2014: Restaurace Na Hřišti
Trutnovsko, Pojizeří - Tady je nám fajn… aneb Dejte hlas místu, kde je Vám dobře.
Trutnovsko, Pojizeří - Tady je nám fajn… aneb Dejte hlas místu, kde je Vám dobře.
Dobruška – Stalo se již tradicí, že v polovině srpna patří nádvoří a všechny prostory Rodinného pivovaru v Dobrušce široké veřejnosti. Letošní čtvrtý ročník Dne otevřených dveří se uskuteční už v sobotu 16. srpna. Brány dobrušského pivovaru se otevřou úderem třinácté hodiny.
Jižní Morava /INFOGRAFIKA/ – Rýžové nudle, šneci, krevety, hadi. Vietnamská kuchyně představuje pro většinu Jihomoravanů jídla a suroviny, se kterými se setkávají málokdy nebo vůbec. V posledních letech ale její obliba v kraji stoupá. Především v Brně díky tržnici v Olomoucké ulici.
Jižní Morava /INFOGRAFIKA/ – Rýžové nudle, šneci, krevety, hadi. Vietnamská kuchyně představuje pro většinu Jihomoravanů jídla a suroviny, se kterými se setkávají málokdy nebo vůbec. V posledních letech ale její obliba v kraji stoupá. Především v Brně díky tržnici v Olomoucké ulici.
Příbram - Stres a spěch vás rázem opustí, když otevřete dveře příbramské Šalandy, čili vzorný hostinský podnik krušovický, v Zahradnické ulici v historické budově u Kašny.
Představujeme podnik, který se účastní soutěže Deníku Vychutnejte si léto 2014. Hledáme místo s výborným jídlem, posezením, pivkem, kávou či zábavou.
Představujeme podnik, který se účastní soutěže Deníku Vychutnejte si léto 2014. Hledáme místo s výborným jídlem, posezením, pivkem, kávou či zábavou.
Svitavy - Tady je nám fajn… aneb Dejte hlas místu, kde je Vám dobře.
Pardubicko - Tady je nám fajn aneb Dejte hlas místu, kde je vám dobře. Hledáme spolu nejoblíbenější lokalitu. Redakce vašeho regionálního Deníku opět po roce přichází s již tradičním projektem.
Pardubicko - Tady je nám fajn aneb Dejte hlas místu, kde je vám dobře. Hledáme spolu nejoblíbenější lokalitu. Redakce vašeho regionálního Deníku opět po roce přichází s již tradičním projektem.
Náchodsko - Tady je nám fajn… aneb Dejte hlas místu, kde je Vám dobře.
Představujeme podnik, který se účastní soutěže Deníku Vychutnejte si léto 2014. Hledáme místo s výborným jídlem, posezením, pivkem, kávou či zábavou.
Představujeme podnik, který se účastní soutěže Deníku Vychutnejte si léto 2014. Hledáme místo s výborným jídlem, posezením, pivkem, kávou či zábavou.
Představujeme podnik, který se účastní soutěže Deníku Vychutnejte si léto 2014. Hledáme místo s výborným jídlem, posezením, pivkem, kávou či zábavou.
Lanškroun – Typicky česká jídla známe všichni: řízek, smažák, svíčková… Ale co pokrmy z italské, polské, maďarské či slovenské kuchyně? Neochuzujeme sebe a své chuťové buňky, když si na talíři před sebou dokážeme představit jen notoricky známá jídla, která konzumujeme už od školních jídelen?
Region /ROZHOVOR/ - Moderní gastronomie je pořádná dřina. Šéfkuchaři chtějí podávat jídla chutnám dostupná a z kvalitních surovin. Nároky zákazníků se neustále zvyšují a kuchaři se pak musí pořádně otáčet. Své o tom ví Martin Jaša, šéfkuchař Hotelu Vyhlídka**** Luhačovice.
Pardubicko - Tady je nám fajn aneb Dejte hlas místu, kde je vám dobře. Hledáme spolu nejoblíbenější lokalitu. Redakce vašeho regionálního Deníku opět po roce přichází s již tradičním projektem.
Pardubicko - Tady je nám fajn aneb Dejte hlas místu, kde je vám dobře. Hledáme spolu nejoblíbenější lokalitu. Redakce vašeho regionálního Deníku opět po roce přichází s již tradičním projektem.
Orlickoústecko - Tady je nám fajn aneb Dejte hlas místu, kde je vám dobře. Hledáme spolu nejoblíbenější lokalitu. Redakce vašeho regionálního Deníku opět po roce přichází s již tradičním projektem.
Trutnovsko, Pojizeří - Tady je nám fajn… aneb Dejte hlas místu, kde je Vám dobře.
Trutnovsko, Pojizeří - Tady je nám fajn… aneb Dejte hlas místu, kde je Vám dobře.
Jičínsko - Tady je nám fajn… aneb Dejte hlas místu, kde je vám dobře.
Trutnovsko, Pojizeří - Tady je nám fajn… aneb Dejte hlas místu, kde je Vám dobře.
Nižbor – Představitelům obce Nižbor se podařilo získat v rámci dotace na zateplení budovy mateřské školy Sluníčko částku 2,9 milionu korun.
Představujeme podnik, který se účastní soutěže Deníku Vychutnejte si léto 2014. Hledáme místo s výborným jídlem, posezením, pivkem, kávou či zábavou.
Orlickoústecko - Tady je nám fajn aneb Dejte hlas místu, kde je vám dobře. Hledáme spolu nejoblíbenější lokalitu. Redakce vašeho regionálního Deníku opět po roce přichází s již tradičním projektem.
Svitavy - Tady je nám fajn… aneb Dejte hlas místu, kde je Vám dobře.
Představujeme podnik, který se účastní soutěže Deníku Vychutnejte si léto 2014. Hledáme místo s výborným jídlem, posezením, pivkem, kávou či zábavou.
Regionální Deník hledá nejoblíbenější místo na příjemné posezení u dobrého jídla, s výborným pivkem, vínem, či kávou.
Pardubicko - Tady je nám fajn aneb Dejte hlas místu, kde je vám dobře. Hledáme spolu nejoblíbenější lokalitu. Redakce vašeho regionálního Deníku opět po roce přichází s již tradičním projektem.
Pardubicko - Tady je nám fajn aneb Dejte hlas místu, kde je vám dobře. Hledáme spolu nejoblíbenější lokalitu. Redakce vašeho regionálního Deníku opět po roce přichází s již tradičním projektem.
Orlickoústecko - Tady je nám fajn aneb Dejte hlas místu, kde je vám dobře. Hledáme spolu nejoblíbenější lokalitu. Redakce vašeho regionálního Deníku opět po roce přichází s již tradičním projektem.
Orlickoústecko - Tady je nám fajn aneb Dejte hlas místu, kde je vám dobře. Hledáme spolu nejoblíbenější lokalitu. Redakce vašeho regionálního Deníku opět po roce přichází s již tradičním projektem.
Orlickoústecko - Tady je nám fajn aneb Dejte hlas místu, kde je vám dobře. Hledáme spolu nejoblíbenější lokalitu. Redakce vašeho regionálního Deníku opět po roce přichází s již tradičním projektem.
Královéhradecko - Tady je nám fajn aneb Dejte hlas místu, kde je vám dobře. Hledáme spolu nejoblíbenější lokalitu. Redakce vašeho regionálního Deníku opět po roce přichází s již tradičním projektem.
Jičínsko - Tady je nám fajn… aneb Dejte hlas místu, kde je vám dobře.
Liberk – Na oblíbenou mysliveckou akci okořeněnou soutěží gulášů se přijel v sobotu do obce podívat i mistr české kuchyně JAROSLAV SAPÍK.
Liberk – Spojení prvního letního dne a měsíce myslivosti je ideální kombinace pro zajímavou akci pořádanou právě myslivci.To určitě mělo na paměti Myslivecké sdružení Hláska-Liberk, když právě na sobotu naplánovalo čtvrtý ročník Liberských mysliveckých slavností. Informace o akci, která se poprvé konala v roce 2011, poskytl předseda pětadvacetičlenného spolku DRAHOSLAV CHUDOBA.
Nová Paka - Dny česko – polské kultury spojené s prezentací polské a české kuchyně v pátek příliš návštěvníků do centra města nepřilákaly. Akce se tu konala poprvé a financovala ji Evropská unie.
Nová Paka – Dny česko – polské kultury spojené s prezentací polské a české kuchyně v pátek příliš návštěvníků do centra města nepřilákaly. Akce se tu konala poprvé a financovala ji Evropská unie.
Litomyšl – Další ročník Gastroslavností začal už v pondělí. S jídly moderní české kuchyně, připravenými podle jejich motta a tématu, se budou setkávat také žáci a studenti ve školních jídelnách Scolarest.
Praha /SOUTĚŽ/ - Po roce připravili šéfkuchaři předních českých restaurací pokrmy, jejichž základ tvoří chřest, který dříve patřil k tradiční české kuchyni, a nyní hlásí svůj návrat. 4. ročník oblíbeného gastronomického festivalu s názvem Chřestfest směřuje do vybraných pražských i brněnských restauracích až do 18. května.
Litomyšl – Litomyšlané a nejen ti se mohou těšit jako v předchozích dvou letech na Gurmánskou pouť.
Před deseti lety jsme nevstupovali do Evropské unie sami. Doprovázela nás řada zemí, mezi nimi i Maďarsko. Maďarská kuchyně je vyhlášená po celém světě a není sporu o to, který pokrm je jejím symbolem. Správně, je to pravý maďarský guláš.
Domácí masové koule s brusinkovou omáčkou jsou symbolem švédské kuchyně. Připravit si je můžete i vy doma. Když překonáte zdánlivě složitou přípravu, odmění vás netradiční a návykovou chutí. Potěšte přátele nebo rodinu zcela netradičním a autentickým receptem!
Střední a východní Morava /SERIÁL DENÍKU/ - Před deseti lety jsme nevstupovali do Evropské unie sami. Doprovázela nás řada zemí, mezi nimi i Maďarsko. Maďarská kuchyně je vyhlášená po celém světě a není sporu o to, který pokrm je jejím symbolem. Správně, je to pravý maďarský guláš.
Střední a východní Morava /SERIÁL DENÍKU/ - Domácí masové koule s brusinkovou omáčkou jsou symbolem švédské kuchyně. Připravit si je můžete i vy doma. Když překonáte zdánlivě složitou přípravu, odmění vás netradiční a návykovou chutí. Potěšte přátele nebo rodinu zcela netradičním a autentickým receptem!
Svitavy – Symbol města svitavský vůl má dalšího majitele. Výroční cenu za rok 2013 má v rukou Václav Šmerda.
Kutná Hora – Po práci zábava, říká známé přísloví. Od pondělního rána se v Rytířském sále Vlašského dvora v Kutné Hoře konají rozsáhlá jednání členů Výkonného výboru Organizace měst zapsaných v UNESCO.
Luhačovice - Posun ve vnímání diabetu vidí u svého muže první dáma Ivana Zemanová. Prezidenta, který je lehký diabetik, se snaží jinak směřovat, zejména ve stravě či sportování. „Doufám, že prozřel. Snažím se jeho stravu hlídat. Pokud mohu, tak tomu velím já, ale jak se říká, co oči nevidí, to srdce nebolí," řekla dnes Zemanová novinářům v Luhačovicích na Zlínsku, kde zahajovala tradiční Diabetologické dny.