Kreativ

ŠTÍTEK: Česká kuchyně

Restaurace Labyrint, Hořice.

Hospůdka roku 2012: Restaurace Labyrint, Hořice

Jičínsko - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Jičínska, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.

Ilustrační foto

Restaurace zůstávají v létě většinou jen u tradiční kuchyně

Havlíčkobrodsko – Prázdniny jsou v plném proudu. K volnu neodmyslitelně patří i řady proudících turistů, kteří po perném dni stráveném výlety v přírodě nebo prohlídkami hradů a zámků hledají nejen místo k odpočinku, ale i pěknou hospůdku plnou dobrého jídla a pití.

Hotel Javor.

Hotel Javor

Dolní Adršpach - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 14 - Hotel Javor.

Hotel U Beránka.

Hotel U Beránka

Náchod - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 13 - Hotel U Beránka.

Sporthotel Tichá Orlice.

Sporthotel Tichá Orlice

Orlickoústecko /HOSPŮDKA ROKU/ - Představujeme hospůdky soutěžící o titul Hospůdka roku.

Hotel Bystré

Hospůdka roku: Hotel Bystré

Svitavy - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Svitavský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 15.

12. Kavárna Evropa

Kavárna Evropa

Pardubice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 12 - Kavárna Evropa.

9. Restaurace Zámek Choltice

Restaurace Zámek Choltice

Pardubice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 9 - Restaurace Zámek Choltice.

Restaurace na hřišti

Hospůdka roku: Restaurace na hřišti

Trutnovsko - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z našeho regionu, které se soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.

Restaurace U Čiháků

Hospůdka roku: Restaurace U Čiháků

Svitavy - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Svitavský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 11.

Restaurace Astra

Hospůdka roku: Restaurace Astra

Svitavy - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Svitavský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 9.

Pohostinství U Elišky

Pohostinství U Elišky

Lipovka - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Rychnovska, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.

Penzion Libuň.

Restaurace a penzion Libuň

Jičínsko - Opět přinášíme oblíbenou soutěž Hospůdka roku. Postupně představíme soutěžící hospůdky.

Restaurace Megasportovka.

Restaurace Megasportovka

Pardubice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 7 - Restaurace Megasportovka.

Hostinec U Kopeckých

Hospůdka roku: Hostinec U Kopeckých

Trutnovsko - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z našeho regionu, které se soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.

Restaurace Springfield Club

Hospůdka roku: Informace o Restauraci Springfield Club

Hradec Králové - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Královéhradecka, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.

Motorest Lípa.

Motorest Lípa

Lípa nad Orlicí - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Rychnovska, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.

Motel Arkus, Černožice.

Hospůdka roku: Deník představuje Motel Arkus

Hradec Králové - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Královéhradecka, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.

Myslivecká restaurace

Myslivecká restaurace

Pardubice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 1 - Myslivecká restaurace

ilustrační foto

Gastro festival nabídne i školu čepování piva

Praha - Pošesté se v krásných kulisách centra Prahy sejdou milovníci dobrého jídla a pití, aby ochutnali to nejlepší, co tuzemská gastronomie nabízí. Třídenní svátek jídla s názvem Prague Food Festival začne v pátek a až do neděle nabídne degustací vín, koktejlů a slaných i sladkých pokrmů.

Herečka Tatiana Vilhelmová.

Benefiční večeři zlínské Naděje podpoří i herečka Vilhelmová

Zlín – Příležitost setkat se na jednom místě s významnými osobnostmi města nebo regionu, kteří svou účastí vyjadřují vstřícnost k dobročinnosti nebo podpoří konkrétní charitativní organizaci. To je cílem benefiční večeře, která se poprvé v celé historii zlínské Naděje uskuteční ve středu 13. června v prostorách hotelu Baltaci Atrium. Informovala o tom spoluorganizátorka akce Zuzana Šlúchová.

Jan Kazmirský z Českého Těšína.

Žijeme v blahobytu, říká stoletý oslavenec

Český Těšín - Sté narozeniny oslavil v neděli Jan Kazmirský z Českého Těšína. Rodák z Ostravy se do Českého Těšína přistěhoval, když zde dostal místo v opravně aut. Později koupil dům v městské části Horní Žukov a vychoval tři dcery.  

MUDr. Kateřina Cajthamlová.

'Naše rodina nikdy nežila konzumním stylem života'

Opočno / Východní Čechy - K východočeskému regionu má populární moderátorka a dietoložka Kateřina Cajthamlová blízký vztah, protože zde trávila část dětství, v němž si vytvořila vztah k racionální zdravé stravě.

JIŘÍ KRAMPOL. Vaření má v krvi, jeho teta byla zámeckou kuchařkou.

Miluje steaky i sekanou

Populární herec připravil česnekové brambory podle legendárního restauratéra a propagátora české kuchyně Josefa Vladaře.

Zámek nabídl ochutnávku žabích receptů.

Zámek nabídl ochutnávku žabích receptů, muzeum ovládly mušle

Velké Březno, Ústí nad Labem – Před zámkem ve Velkém Březně se pomalu hromadí návštěvníci, kteří se chystají na prohlídku. Na výlet na památky je ideální počasí, ale většinu z nich sem nepřilákaly nádherné zámecké interiéry. Chtějí ochutnat něco jiného – jeden z deseti receptů na jídla ze žabích stehýnek.

Zámek nabídl ochutnávku žabích receptů.

Zámek nabídl ochutnávku žabích receptů, muzeum ovládly mušle

Velké Březno, Ústí nad Labem – Před zámkem ve Velkém Březně se pomalu hromadí návštěvníci, kteří se chystají na prohlídku. Na výlet na památky je ideální počasí, ale většinu z nich sem nepřilákaly nádherné zámecké interiéry. Chtějí ochutnat něco jiného – jeden z deseti receptů na jídla ze žabích stehýnek.

Vepřová roláda patří v české kuchyni ke klasice.

Menu Ústeckého deníku: roláda byla u hostů klasikou

Ústí nad Labem - Chutný, ničím neobvyklý, typicky český, tak zhodnotil vítězný recept Ústeckého deníku šéfkuchař restaurace Sport Pub Zlatopramen Martin Ječmen. Vítězem posledního kola se stala Lenka Pravdová s receptem na Vepřovou roládu na rajčatech.

Natáčení pořadu Česko na talíři. Na snímku kuchař Jaroslav Sapík, žokej Josef Váňa a moderátorka pořadu Daniela Šinkorová.

Chyše byla na talíři, uvařili místní lidé i slavný žokej Váňa

Chyše - Televizních kamer, reflektorů i české kuchyně si užili lidé v Chyši na Karlovarsku. Tam se konalo natáčení dalšího dílu populárního televizního pořadu Česko na talíři. Speciálním hostem byl žokej Josef Váňa, který se učil vařit buřtguláš z koňského salámu.