Dančí svíčková podle Maxijedlíka. Vyzkoušejte
Svíčková. Cítíte už její chuť? Vyzkoušejte si tu, se kterou vyhrál na soutěži Mistrovství o nejlepší svíčkovou omáčku, a to takzvaný Maxijedlík aneb Jaroslav Němec.
Svíčková. Cítíte už její chuť? Vyzkoušejte si tu, se kterou vyhrál na soutěži Mistrovství o nejlepší svíčkovou omáčku, a to takzvaný Maxijedlík aneb Jaroslav Němec.
Další ze svých vítězných receptů zaslal redakci Maxijedlík alias Jaroslav Němec. Tentokrát můžete zkusit sekanou, která byla úspěšná i na různých soutěžích o nejlepší sekanou.
O Jaroslavu Němcovi z Bystré u Poličky už víme, že se rád dobře a rychle nají. Nabídli jsem také dva jeho recepty na sladké dobroty. Chlap se ale nezapře, proto tu máme po bábovce a štrůdlu sekanou. Spořádáte ji také na jedno posezení?
Další ze svých vítězných receptů zaslal redakci Maxijedlík alias Jaroslav Němec. Tentokrát můžete zkusit sekanou, která byla úspěšná i na různých soutěžích o nejlepší sekanou.
Když se řekne sekaná, řadě z vás se vybaví klasické jídlo a teplo domova. Sekaná s bramborovou kaší je pro řadu lidí oblíbený pokrm. Sekaná je výborná také s čerstvým chlebem a kyselou okurkou.
O Jaroslavu Němcovi z Bystré u Poličky už víme, že se rád dobře a rychle nají. Nabídli jsem také dva jeho recepty na sladké dobroty. Chlap se ale nezapře, proto tu máme po bábovce a štrůdlu sekanou. Spořádáte ji také na jedno posezení?
Recept, s nímž v minulostí vyhrál na soutěžích o nejlepší sekanou, zaslal Jaroslav Němec.
Čtenář Deníku Jaroslav Němec nás zásobuje zaručenými recepty na vydařené pokrmy. Tentokrát zaslal recept na oblíbenou sekanou. Chcete se také pochlubit receptem na jídlo, které si zamilovala celá vaše rodina? Pošlete nám jej nejlépe s fotkou na e-mail: servis.zapad@denik.cz.
Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky má přezdívku Maxijedlík, a ne náhodou. Sní na co přijde. Vyhrál nespočet soutěží v pojídaní třeba švestkových knedlíku a má na svém kontě i světové rekordy v konzumaci natvrdo vařených vajec na čas.
Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky má přezdívku Maxijedlík, a ne náhodou. Sní na co přijde. Vyhrál nespočet soutěží v pojídaní třeba švestkových knedlíku a má na svém kontě i světové rekordy v konzumaci natvrdo vařených vajec na čas.
Když se řekne sekaná, řadě z vás se vybaví klasické jídlo a teplo domova. Sekaná s bramborovou kaší je pro řadu lidí oblíbený pokrm. Sekaná je výborná také s čerstvým chlebem a kyselou okurkou.
Když se řekne sekaná, řadě z vás se vybaví klasické jídlo a teplo domova. Sekaná s bramborovou kaší je pro řadu lidí oblíbený pokrm. Sekaná je výborná také s čerstvým chlebem a kyselou okurkou.
Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky má přezdívku Maxijedlík, a ne náhodou. Sní na co přijde. Vyhrál nespočet soutěží v pojídaní třeba švestkových knedlíku a má na svém kontě i světové rekordy v konzumaci natvrdo vařených vajec na čas.
Maxijedlík pro vás má další osvědčený tip. S tímto receptem vyhrál soutěž o nejlepší sekanou.
Na noční chrápání může platit, když dá postižený sbohem česneku a cibuli. Potřebné je však dobře porozumět příčinám a následkům. Vyplývá to alespoň z čerstvého upozornění Nemocnice Brandýs nad Labem, která varuje před často přehlíženými příznaky refluxní choroby jícnu.
Když se řekne sekaná, řadě z nás se vybaví klasické domácí jídlo. Zkuste si ale vyzkoušet tu podle Maxijedlíka, který se vlastním jménem jmenuje Jaroslav Němec. Vyhrál s ní třeba i soutěž O nejlepší sekanou v roce 2017.
Když se řekne sekaná, řadě z nás se vybaví klasické domácí jídlo. Zkuste si ale vyzkoušet tu podle Maxijedlíka, který se vlastním jménem jmenuje Jaroslav Němec. Vyhrál s ní třeba i soutěž O nejlepší sekanou v roce 2017.
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystré nám opět poslal jeden ze svých oblíbených, ale hlavně úspěšných receptů. Tentokrát je to sekaná podle Maxijedlíka.
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystré nám opět poslal jeden ze svých oblíbených, ale hlavně úspěšných receptů. Tentokrát je to sekaná podle Maxijedlíka.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Když se řekne sekaná, řadě z vás se vybaví klasické jídlo a teplo domova.
Když se řekne sekaná, řadě z vás se vybaví klasické jídlo a teplo domova.
Když se řekne sekaná, řadě z vás se vybaví klasické jídlo a teplo domova.
Když se řekne sekaná, řadě z vás se vybaví klasické jídlo a teplo domova.
Když se řekne sekaná, řadě z vás se vybaví klasické jídlo a teplo domova.
Čtenář Deníku Jaroslav Němec nás zásobuje zaručenými recepty na vydařené pokrmy. Tentokrát zaslal recept na oblíbenou sekanou. Chcete se také pochlubit receptem na jídlo, které si zamilovala celá vaše rodina? Pošlete nám jej nejlépe s fotkou na e-mail: servis.zapad@denik.cz.
Maxijedlík Jaroslav Němec zaslal další vlastní recept, se kterým vyhrál na soutěžích o nejlepší sekanou.
Čtenář Deníku Jaroslav Němec nás zásobuje zaručenými recepty na vydařené pokrmy. Tentokrát zaslal recept na oblíbenou sekanou. Chcete se také pochlubit receptem na jídlo, které si zamilovala celá vaše rodina? Pošlete nám jej nejlépe s fotkou na e-mail: servis.zapad@denik.cz.
Také už Vám dochází fantazie, co stále vařit nebo péct? Nebo třeba grilovat? Na naši výzvu zareagoval pan Jiří Mika a poslal nám řadu receptů na letní grilování. Pro začátek vybíráme grilování zvěřinového masa. Podělte se také o váš oblíbený rodinný recept, pošlete jej na mail: servis.zapad@denik.cz a my jej zveřejníme.
Rádi v létě grilujete? Tak třeba se Vám budou hodit recepty ze zásoby pana Jiřího Miky. Pro začátek si můžete zkusit ugrilovat zvěřinu.
Také už Vám dochází fantazie, co stále vařit nebo péct? Nebo třeba grilovat? Na naši výzvu zareagoval pan Jiří Mika a poslal nám řadu receptů na letní grilování. Pro začátek vybíráme grilování zvěřinového masa.
Vysoký krevní tlak nemusí trápit jen starší lidi, kteří žili nezdravě. Jak zjistila paní Adéla, problémy mohou nastat o mnoho let dříve i u dětí.
Receptů na chutné pomazánky není nikdy dost. A není se čemu divit: pomazánka je rychle připravena a můžete ji mazat na chleba i krekry či do ní namáčet zeleninu. Bez velkého vaření tak vykouzlíte chutnou snídani či rychlou večeři, která zasytí i případnou návštěvu.
Tentokrát vám nabízíme recepty na nejrůznější polévky, které jsou hlavně nyní, v probíhajícím zimním období, velmi užitečné. Zahřejí, doplní potřebné vitamíny a minerály a hlavně jsou velmi chutné.
Zapečený lilek či fazolové karbanátky. Zkuste nápadité a rychlé recepty, které potěší v chladných dnech.
Vánoční, silvestrovské a novoroční přejídání je za námi, tak co teď? Chtělo by to trochu ulehčit žaludku a vůbec ozdravit organismus, který je po více než týdenních hodech nejspíše v úplně nejhorší situaci, jaká může za celý rok nastat. Takže, co radíme? Pokud možno lehká jídla, hodně zeleniny, salátů a zdravých šťáv.
Že už vám nechutná kuře, které si dopřáváte v té nejoblíbenější podobě, tedy vcelku pečené? Nevadí. Kuře se dá velmi dobře připravit na sto nebo možná i tisíc způsobů - a pokud je neznáte, ochuzujete se. U dietního kuřecího masa si přitom můžete klidně dovolit i takové zdánlivě nezdravé úpravy jako je smažení nebo pečení na sádle.
Tradiční štědrovečerní večeře je jedním ze symbolů českých Vánoc. Je proto škoda, že se na slavnostně vyzdobeném stole objevují rybí polévka a smažený kapr stále méně. Pojďme si proto připomenout, co na Štědrý den chystaly naše babičky.
/FOTOGALERIE/ Stařičké loutky čekaly dlouho ve skříni v bývalém úřadu v Borovnici na svou další šanci postavit se na pódium. Nyní byly ve skříni ze 20. let „znovuobjeveny“ a brzy se dostanou i před diváky. Nebyl to ale žádný náhlý objev. „O loutkách vím celý život. Hrála jsem s nimi divadlo už jako náctiletá,“ předeslala starostka obce Lenka Proschková.
Máte souseda myslivce? Pak teď na podzim často postávejte u jeho dveří a škemrejte, škemrejte. Pokud uspějete a stanete se majiteli čerstvé zvěřiny, gratulujeme vám a přejeme krásný zážitek v kuchyni i v jídelně.
Na první pohled fádní zelenina. Fazole. Co s ní? Pokud použijete trochu důvtipu, dočkáte se zajímavých gurmánských zážitků. Fazoli totiž není chytré podceňovat, o čemž svědčí i příklady ze světa, kde je v mnohých zemích právě tato zelenina připravována na všechny možné způsoby a tamější jídelníček by se bez ní neobešel.