Už za několik málo hodin čeká fotbalisty Příbrami utkání 31. kola FORTUNA:LIGY. Od 17 hodin nastoupí na domácím stadionu proti Jablonci. Jejich cíl je jasný! Opět po týdnu se pokusit zaskočit velkého favorita, potvrdit bodový zisk z Plzně a zvítězit. Ostatně z hlediska postavení v tabulce jim ani nic jiného nezbývá. Cokoliv jiného totiž může při vítězství Teplic v nedělním domácím zápase s Českými Budějovicemi znamenat sestup.
Palačinky. Tuto oblíbenou pochoutku zná snad každý. Existuje v mnoha podobách. S jednou z nich nás seznámí foodblogerka Markéta Chovancová. Na její sametové variaci s ovocem si určitě pochutnáte.
Recept foodblogerky Markéty Chovancové potěší milovníky sladkého mlsání. Osvěžující ovocný dort láká k zakousnutí už svou rozzářenou barvou. Jeho příprava není složitá, až bude hotový, nechte přes noc ztuhnout v chladničce.
Vaříte s dětmi? A co nechat děti, aby jídlo připravily skoro samy? Originálně strávený čas nabízí knižní novinka lahodící oku i chuti s názvem Velká medvědí kuchařka s recepty pro děti.
Voňavé vdolečky s nezapomenutelně lahodnou chutí si můžete upéct i doma! V každém kraji mají své odlišnosti, někde je dokonce neznají vůbec. Jak to máte u vás? „U nás se pečou na všechny sešlosti po stovkách až tisících. A všichni je milují,“ říká fooblogerka Markéta Chovancová.
Vaříte s dětmi? A co nechat děti, aby jídlo připravily skoro samy? Originálně strávený čas nabízí knižní novinka lahodící oku i chuti s názvem Velká medvědí kuchařka s recepty pro děti.
Nepotřebujete znát desítky receptů, stačí pochopit princip luxusního sametového pokrmu. Jakmile do tajů risotta proniknete, můžete je po libosti donekonečna obměňovat podle chuti a sezony. Naučíme vás o něm vše.
Když se kuchař věnuje jednomu gastronomickému zaměření většinu života, musí už něco umět a měl by vynikat. Miloš Štěpnička je přesně ten případ, kdy se dlouholetá praxe projevuje jak v umění „u plotny“, tak v předávání zkušeností. Původně byl vychovatelem na zemědělském učilišti, ale učarovaly mu ryby. Proto si později otevřel obchod s vyhlášenými rybími specialitami v jihočeských Vodňanech, kde má rybářství silnou tradici. O značném množství druhů vyuzených ryb, rozmanitých rybích salátech a stovce receptur na rybí konzervy se nesly zvěsti široko daleko.
Čím žijí vesnice či vesničky, které obvykle jen projíždíme ? Co je tam k vidění? A jak se tam žije? Nový seriál Deníku vás provede obcemi na Přerovsku a Hranicku. Přiblížíme vám místní atrakce, nejžhavější témata i zajímavé osobnosti. Tentokrát se podíváme do Hradčan, malebné a živé vesnici zhruba deset kilometrů východně od Přerova.
Zatímco v základní části Rytíři na svém ledě prohráli jediné utkání, první dvě finálové výhry bere Jihlava. Po sobotním vyrovnaném zápase Rytíři v neděli tahali za kratší konec a jejich hlavním problémem se zdál ruský brankář Dukly Maxim Žukov. Vychytal mimo jiné i Marka Račuka, který měl velkou šanci na vyrovnání na 2:2. „Chtěl jsem hlavně trefit bránu. A trefil jsem gólmana, který tam ležel,“ litoval Račuk, který jen obtížně hledal po druhé porážce slova.
Skořicové bábovičky plněné pudinkem od Markéty Chovancové jsou opravdová pochoutka. Jejich příprava není vůbec složitá, na minibábovky vám mohou posloužit i formy na klasické muffiny.
I když do začátků prvního bezobalového obchodu v Přerově nepříjemně zasáhla koronavirová pandemie, daří se mu a získává stále nové zákazníky. Martina Dlouhá, rodačka z Hradčan, je jednou z duší nového podniku a zasadila se o jeho úspěšný rozjezd. Pořádá mimo jiné i on-line přednášky, na kterých seznamuje zájemce s ekologickým způsobem nakupování.
Původně burzovní makléř a daňový poradce už dávno opustil svět financí. Od roku 2000 žije biopotravinami, ekologickým zemědělstvím a úspěchem své firmy ukazuje, proč hodnoty a podnikání jdou ruku v ruce.
Pečete na Velikonoce? Vyzkoušejte zdravější formu tradičních receptů z celozrnné špaldové mouky. Pět snadných velikonočně laděných receptů nám zaslala Pavlína Podloučková. Jsou odzkoušené, rychlé a zvládnete je hravě i s dětmi.
Pečete na Velikonoce? Vyzkoušejte zdravější formu tradičních receptů z celozrnné špaldové mouky. Pět snadných velikonočně laděných receptů nám zaslala Pavlína Podloučková. Jsou odzkoušené, rychlé a zvládnete je hravě i s dětmi.
Patří rozhodně mezi ty, kteří toho mají hodně za sebou. Fotbal hraje od šesti let, kdy začínal v Sokole Opočnice, kam jezdíval na víkendy k babičce. Od té body uteklo hodně času, ale Josef Kubánek z Poděbrad hraje ve svých třiapadesáti letech stále. Své nejlepší fotbalové roky strávil v poděbradské Bohemii, kde momentálně působí v roli místopředsedy klubu. A na zeleném pažitu se prohání v dresu Křečkova.
Pečete na Velikonoce? Vyzkoušejte zdravější formu tradičních receptů z celozrnné špaldové mouky. Pět snadných velikonočně laděných receptů nám zaslala Pavlína Podloučková. Jsou odzkoušené, rychlé a zvládnete je hravě i s dětmi.
Vaříte rádi? V tom případě se vám bude líbit malá soutěž o nejlepší krajový pokrm z Kralupska. A až vám po jídle krásně slehne, budete se moc vydat na zdymadlo Hořín nebo "Do Okoře bez oře".
Pečete na Velikonoce? Vyzkoušejte zdravější formu tradičních receptů z celozrnné špaldové mouky. Pět snadných velikonočně laděných receptů nám zaslala Pavlína Podloučková. Jsou odzkoušené, rychlé a zvládnete je hravě i s dětmi.
Nejen mazanec, nádivka nebo beránek patří k velikonočnímu času. Na Chodsku jsou to i tradiční perníčky s jarními motivy. Podle receptu známé Ludmily Fliegelové z Domažlic je můžete vyzkoušet i vy.
Doslova za rodinné stříbro jsou považovány recepty, které čtenáři zaslali v předchozích letech do soutěží Deníku. V on-line kuchařce přinášíme jejich výběr. Uvařit si s námi můžete saláty, polévky, tradiční velikonoční jídla, hlavní jarní pokrmy nebo sladké tečky v podobě dezertů.
Nejen mazanec, nádivka nebo beránek patří k velikonočnímu času. Na Chodsku jsou to i tradiční perníčky s jarními motivy. Podle receptu známé Ludmily Fliegelové z Domažlic je můžete vyzkoušet i vy.
Špagety carbonara, zná je skoro každý: italská slanina, vajíčka a parmezán. Když však použijete čerstvé těstoviny, bude výsledný pokrm „úplně jiná liga“.
Doslova za rodinné stříbro jsou považovány recepty, které čtenáři zaslali v předchozích letech do soutěží Deníku. V on-line kuchařce přinášíme jejich výběr. Uvařit si s námi můžete saláty, polévky, tradiční velikonoční jídla, hlavní jarní pokrmy nebo sladké tečky v podobě dezertů.
Doslova za rodinné stříbro jsou považovány recepty, které čtenáři zaslali v předchozích letech do soutěží Deníku. V on-line kuchařce přinášíme jejich výběr. Uvařit si s námi můžete saláty, polévky, tradiční velikonoční jídla, hlavní jarní pokrmy nebo sladké tečky v podobě dezertů.
Doslova za rodinné stříbro jsou považovány recepty, které čtenáři zaslali v předchozích letech do soutěží Deníku. V on-line kuchařce přinášíme jejich výběr. Uvařit si s námi můžete saláty, polévky, tradiční velikonoční jídla, hlavní jarní pokrmy nebo sladké tečky v podobě dezertů.
Doslova za rodinné stříbro jsou považovány recepty, které čtenáři zaslali v předchozích letech do soutěží Deníku. V on-line kuchařce přinášíme jejich výběr. Uvařit si s námi můžete saláty, polévky, tradiční velikonoční jídla, hlavní jarní pokrmy nebo sladké tečky v podobě dezertů.
Doslova za rodinné stříbro jsou považovány recepty, které čtenáři zaslali v předchozích letech do soutěží Deníku. V on-line kuchařce přinášíme jejich výběr. Uvařit si s námi můžete saláty, polévky, tradiční velikonoční jídla, hlavní jarní pokrmy nebo sladké tečky v podobě dezertů.
Doslova za rodinné stříbro jsou považovány recepty, které čtenáři zaslali v předchozích letech do soutěží Deníku. V on-line kuchařce přinášíme jejich výběr. Uvařit si s námi můžete saláty, polévky, tradiční velikonoční jídla, hlavní jarní pokrmy nebo sladké tečky v podobě dezertů.
Doslova za rodinné stříbro jsou považovány recepty, které čtenáři zaslali v předchozích letech do soutěží Deníku. V on-line kuchařce přinášíme jejich výběr. Uvařit si s námi můžete saláty, polévky, tradiční velikonoční jídla, hlavní jarní pokrmy nebo sladké tečky v podobě dezertů.
Doslova za rodinné stříbro jsou považovány recepty, které čtenáři zaslali v předchozích letech do soutěží Deníku. V on-line kuchařce přinášíme jejich výběr. Uvařit si s námi můžete saláty, polévky, tradiční velikonoční jídla, hlavní jarní pokrmy nebo sladké tečky v podobě dezertů.
Pamatujete se na to, když jsme byli dětmi a měli v ruce poklad? Hořické trubičky. Jazykem a mnohdy i prsty jsme loupali ty nekonečné vrstvy oplatky, až jsme se dopracovali k onomu zázraku - válečku sladké náplně, který se nám záhy na jazyku doslova rozplynul.
Doslova za rodinné stříbro jsou považovány recepty, které čtenáři zaslali v předchozích letech do soutěží Deníku. V on-line kuchařce přinášíme jejich výběr. Uvařit si s námi můžete saláty, polévky, tradiční velikonoční jídla, hlavní jarní pokrmy nebo sladké tečky v podobě dezertů.
Doslova za rodinné stříbro jsou považovány recepty, které čtenáři zaslali v předchozích letech do soutěží Deníku. V on-line kuchařce přinášíme jejich výběr. Uvařit si s námi můžete saláty, polévky, tradiční velikonoční jídla, hlavní jarní pokrmy nebo sladké tečky v podobě dezertů.
Doslova za rodinné stříbro jsou považovány recepty, které čtenáři zaslali v předchozích letech do soutěží Deníku. V on-line kuchařce přinášíme jejich výběr. Uvařit si s námi můžete saláty, polévky, tradiční velikonoční jídla, hlavní jarní pokrmy nebo sladké tečky v podobě dezertů.
Doslova za rodinné stříbro jsou považovány recepty, které čtenáři zaslali v předchozích letech do soutěží Deníku. V on-line kuchařce přinášíme jejich výběr. Uvařit si s námi můžete saláty, polévky, tradiční velikonoční jídla, hlavní jarní pokrmy nebo sladké tečky v podobě dezertů.
Doslova za rodinné stříbro jsou považovány recepty, které čtenáři zaslali v předchozích letech do soutěží Deníku. V on-line kuchařce přinášíme jejich výběr. Uvařit si s námi můžete saláty, polévky, tradiční velikonoční jídla, hlavní jarní pokrmy nebo sladké tečky v podobě dezertů.
Doslova za rodinné stříbro jsou považovány recepty, které čtenáři zaslali v předchozích letech do soutěží Deníku. V on-line kuchařce přinášíme jejich výběr. Uvařit si s námi můžete saláty, polévky, tradiční velikonoční jídla, hlavní jarní pokrmy nebo sladké tečky v podobě dezertů.
Připravte si doma jarní pokrmy, o které se s vámi za téměř deset let podělili čtenáři Deníku. Vyzkoušejte recepty, které jsou považovány za "rodinné stříbro"
Připravte si doma jarní pokrmy, o které se s vámi za téměř deset let podělili čtenáři Deníku. Vyzkoušejte recepty, které jsou považovány za "rodinné stříbro"
Připravte si doma jarní pokrmy, o které se s vámi za téměř deset let podělili čtenáři Deníku. Vyzkoušejte recepty, které jsou považovány za "rodinné stříbro"
Připravte si doma jarní pokrmy, o které se s vámi za téměř deset let podělili čtenáři Deníku. Vyzkoušejte recepty, které jsou považovány za "rodinné stříbro"
Připravte si doma jarní pokrmy, o které se s vámi za téměř deset let podělili čtenáři Deníku. Vyzkoušejte recepty, které jsou považovány za "rodinné stříbro"
Připravte si doma jarní pokrmy, o které se s vámi za téměř deset let podělili čtenáři Deníku. Vyzkoušejte recepty, které jsou považovány za "rodinné stříbro"
Připravte si doma jarní pokrmy, o které se s vámi za téměř deset let podělili čtenáři Deníku. Vyzkoušejte recepty, které jsou považovány za "rodinné stříbro"
Připravte si doma jarní pokrmy, o které se s vámi za téměř deset let podělili čtenáři Deníku. Vyzkoušejte recepty, které jsou považovány za "rodinné stříbro"
Připravte si doma jarní pokrmy, o které se s vámi za téměř deset let podělili čtenáři Deníku. Vyzkoušejte recepty, které jsou považovány za "rodinné stříbro"