Kreativ

ŠTÍTEK: Zdeněk Pohlreich

Havířovský zámek.

Ztrátový zámek radnice se schová pod příspěvkovou organizaci

Vedení havířovské radnice už neví, jakým jiným způsobem by mohlo dosáhnout zisku ve svém zámku, proto ho vyjme z městské společnosti Zámek Havířov a převede pod příspěvkovou organizaci, kde na něj sice bude dále doplácet, ale hospodářské výsledky nebudou tolik na očích. 

Garden Food Festival. Na snímku Zdeněk Pohlreich. Ilustrační foto

VIDEA: Na premiérový festival jídla do Rožnova zamíří tisíce lidí

Městský park v Rožnově pod Radhoštěm se o nadcházejícím víkendu stane dějištěm kulinářského Garden Food Festivalu. Dvoudenní svátek jídla a pití, jehož hlavní hvězdou bude populární šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, který je známý například z televizního pořadu Ano,šéfe!, se v Rožnově uskuteční poprvé.

Garden Food Festival 2018 v olomouckých Smetanových sadech

Garden Food Festival zaplnil Smetanovy sady

Spolu s dalšími desítkami návštěvníků čekám v sobotu už před desátou hodinou dopoledne ve Smetanových sadech u brány do areálu Garden Food Festivalu. I přes panující vedro jsou obličeje lidí kolem většinou usměvavé a natěšené na to, co je čeká uvnitř.

Beko Fresh festival v Liberci.

FOTO: Gurmáni si přišli na své ve Vesci

Liberec - Samá kuchařská esa. To byl největší český gurmánský festival dobrého jídla a pití BEKO FRESH festival. Poprvé probíhal ve Vesci po celý tento víkend.

Pavel Hlaváč.

Pavel Hlaváč z Milovic se může stát Osobností roku

Nymbursko – Osobnost cestovního ruchu za rok 2017. Tak se jmenuje anketa, ve které se 11 osobností uchází o prestižní titul. Je mezi nimi i Pavel Hlaváč z Milovic. Tohoto neúnavného organizátora řady akcí, propagátora Turistických informačních center a v neposlední řadě také třeba spolupořadatele oblíbené jarní akce Lodě na Labi nezná v regionu jen málokdo. Vítězem ankety a osobností roku se stane ten, který dostane nejvíce hlasů na odkazu www.icot.cz. Což je odborný portál cestovního ruchu.

Miroslav Donutil

Miroslav Donutil i Zdeněk Pohlreich pod jednou střechou

České Budějovice - Většinou baví publikum a lidi kolem sebe historkami o slavných osobnostech a svých kamarádech nejen z herecké branže on, tentokrát se můžete dozvědět, co o Miroslavu Donutilovi říkají pro změnu jiní.

Kouzelník Michal Zapletal.

Kouzelník Michal Zapletal: Rád si vychutnám reakce publika z první ruky

FOTOGALERIE / ROZHOVOR / Nepovažuje se za profesionála, i když to o něm mnozí říkají. „Vím, že jsou o hodně lepší kouzelníci,“ reaguje. Realitní makléř Michal Zapletal má netradičního koníčka – věnuje se mikromagii, tedy kouzlení a iluzím v bezprostřední blízkosti diváků.

Mama‘s bistro. Novinkami jsou mimo jiné černá výmalba, nové logo s podobiznami bratrů Kaňákových, změny v jídelníčku a samozřejmě tři hvězdy u vstupu.

Mama‘s bistro z centra Ostravy dostalo od Pohlreicha tři hvězdy!

/FOTOGALERIE, ANKETA/ Úroveň gastronomie v moravskoslezské metropoli je nadále na výrazném vzestupu. Rodinný podnik bratrů Kaňákových zazářil v televizním pořadu Ano, šéfe!, kde dosáhl maximálního ocenění. Stejně úspěšných podniků, které se do reality show přihlásilo, je v celé zemi jen sedm.

Garden food festival  2017

Garden Food festival: Černá zmrzlina, lahůdky z Nepálu i trubičky od babičky

Vůni pečeného masa, mořských plodů, tvarůžků i francouzských makronek mohli cítit ve vzduchu návštěvníci druhého ročníku Garden Food Festivalu ve Zlíně. Bezmála devadesát stánků nabízelo lidem pochutiny nejen lokální, ale také zahraniční kuchyně. Návštěvníci tak mohli ochutnat, co je jen napadlo.

Zdeněk Pohlreich na Gurmánském festivalu.

Pohlreich: Gastronomie na tom nikdy nebyla tak dobře

Pardubice /ROZHOVOR/ - Když se řekne kuchař a show, většině lidem hned naskočí třetí výraz do trojice - jméno Zdeněk Pohlreich. V sobotu své umění předvede na závodišti během Bosch Fresh festivalu. Deník mu položil několik otázek.

Zdeněk Pohlreich na Gurmánském festivalu.

Gurmánský festival láká i na vstupenky s oroseným dárkem

Pardubice – Gurmánský festival se koná již tento víkend na pardubickém závodišti. Pro návštěvníky je připraveno dobré jídlo a pití, klasická i netradiční gastronomie, zahraniční speciality, živé show šéfkuchařů a další bohatý program.

Zdeněk Pohlreich

Gurmánské zážitky pro každého: Klasická kuchyně i krokodýlí tacos

Pardubice - Tuto sobotu ještě patří pardubické závodiště jako tradičně koním a Poháru předsedy Poslanecké sněmovny, ale příští víkend už ho obsadí gurmáni. Sobota 17. června a neděle 18. června budou patřit Bosch Fresh festivalu, který nabídne bohatý program založený na gurmánských zážitcích, a to i těch hodně netradičních.

Bosch Fresh festival v Pardubicích.

Bosch Fresh festival aneb Ochutnej svět na pardubickém závodišti

Pardubice – Pardubické závodiště se připravuje na Bosch Fresh Festival s podtitulem Ochutnej svět, který se zde uskuteční 17. a 18. června. Bude připraveno hned několik pódií, na nichž se vystřídají taková kuchařská esa, jakými jsou Zdeněk Pohlreich, Oldřich Sahajdák, Petr Stupka, Radek David a další, se svými živými show.