Korková deska
Sbíráte korkové zátky od vína? Nebo byste si chtěli vyrobit hezký přírodní doplněk na stůl? Máme pro vás postup krok za krokem na korkovou desku.
Sbíráte korkové zátky od vína? Nebo byste si chtěli vyrobit hezký přírodní doplněk na stůl? Máme pro vás postup krok za krokem na korkovou desku.
Reflexní terapie opravdu připomíná hru na hudební nástroj – prsty lehce stlačují či hladí různá místa plosek nohou a výsledkem je pocit libosti, úlevy a ozdravení…
Halibut na pomerančích
Plněné pomeranče
Těstoviny s citrusovou omáčkou
Na vidličku napíchněte ochucený kousek masa či ryby a ponořte do rozehřátého oleje. K masovému fondue se podává několik druhů omáček, zeleniny a dalších příloh.
Pusinkové myšky s mandlovými oušky a zlatým ocáskem
Avokádové sendviče
Medové štěstí
Rýžový pudink
Zelené sušenky
Banana Foster: Autorem receptu na flambované banány v karamelové omáčce je Paul Blangé z Brenan's Restaurant, který tuto pochoutku zhotovil již v roce 1951 pro Richarda Fostera. Pro opalování banánů se používá banánový likér nebo vaječný koňak. Podávají se na vanilkové zmrzlině a s polevou z hnědého cukru, skořice a másla. Cherry Jubilé: Jedinečné flambované černé třešně se stejně jako Banana Foster podávají na vanilkové zmrzlině a měly by být horké, ne-li ještě hořící.