KREATIV miluje...

Flambované banány

Rychlovka: Flambované banány

Banana Foster: Autorem receptu na flambované banány v karamelové omáčce je Paul Blangé z Brenan's Restaurant, který tuto pochoutku zhotovil již v roce 1951 pro Richarda Fostera. Pro opalování banánů se používá banánový likér nebo vaječný koňak. Podávají se na vanilkové zmrzlině a s polevou z hnědého cukru, skořice a másla. Cherry Jubilé: Jedinečné flambované černé třešně se stejně jako Banana Foster podávají na vanilkové zmrzlině a měly by být horké, ne-li ještě hořící.

Poklady z kuchyně

Poklady z kuchyně

Čisticí a prací přípravky jsou jistě účinné, ale proč čas od času nesáhnout po čistě přírodních (a také osvědčených) prostředcích.

Jak přežít Vánoce

Jak přežít Vánoce

Tři dny, které pro nás mohou znamenat psychickou i fyzickou pohromu. Říkáme jim Vánoce. Ale můžeme je zvládnout naprosto bez újmy a v pohodě. Záleží především na nás samotných. Ježíšek to za nás neudělá.

HÁČKOVANÉ BALERÍNKY

HÁČKOVANÉ BALERÍNKY

Uháčkujte si s námi balerínky, ozdobné přezůvky do domova a nejen tam… TIP: S naší krokovkou zvládnete uháčkovat balerínky, které můžete pak darovat svým blízkým, kamarádkám…