Palačinkový dort se sýrem a zeleninou
Palačinkový dort se sýrem a zeleninou
Palačinkový dort se sýrem a zeleninou
Brambory plněné bylinkovým tvarohem a šunkou
Rybí copánky se šafránovou omáčkou, hráškem a bramborami v pečicím papíru
Rýžový pudink s kokosem a physalis
Rozkvetlý dortík
Vanilková panna cotta z petky
Toto je první pečivo, které máte před tím, než ho sníte, políbit! Možná vám to přijde divné, ale jakmile ucítíte tu vůni, která se line z trouby, uděláte to automaticky :-). Hot cross buns jsou mírně sladké, kořeněné kynuté bochánky s křížem z moučné pasty, které se v Británii tradičně pečou na Velký pátek. Hned po upečení je potřete cukrovou glazurou (svařený cukr a voda). Políbíte, rozkrojíte, namažete máslem a dostaví se extáze. Teda alespoň u mě :-). Vydrží dobré jen jeden den, ale opravdu není problém je sníst hned!
Pastiera napoletana
Snídaňové rohlíčky s náplní
Pomerančový cheesecake
To je samozřejmě nadsázka, ale moje kočka si tuhle tašku oblíbila a prohlíží si obrázek jako by byla v zrcadle…
Boží milosti